SkyShowtime-appen min fungerer ikke

Opplever du at ting henger seg opp mens du ser på innhold på SkyShowtime-appen? Ikke bli satt ut, prøv feilsøkingstipsene våre nedenfor.

1. Prøv å spille forskjellige titler

Hvis TV-programmet eller filmen du prøver å strømme ikke lastes inn, kan du prøve å strømme andre titler. Hvis de spiller bra, er sjansen stor for at det du prøver å se på er skadet. Hvordan fikse det? Ta kontakt, så rapporterer vi det til våre tekniske team.

1. Sjekk SkyShowtime Service Status

Hvis SkyShowtime ikke fungerer på både app og nett og alle TV-programmene og filmene våre ikke spilles av, er det sannsynlig at vi opplever et serviceproblem. Sjekk vår Tjenestestatusside, hvis det er en oppdatering, legger vi den ut der.

1. Logg ut av SkyShowtime-appen

På SkyShowtime-appens hjemmeside, klikk på avataren din og deretter på "Konto"-knappen. Derfra går du til "Innstillinger" og velger "Logg av" (nederst på skjermen). Vent et par minutter og logg på igjen.

1. Start enheten på nytt

Har du prøvd å slå enheten av og på igjen? Grunnleggende, men ofte effektivt.

1. Sjekk Internettforbindelsen din

Sørg for atWi-Fi eller mobildata er oppe og går og at flymodus på enheten din er av. Sjekk også om andre apper på enheten din kan koble til Internett.

1. Start ruteren på nytt

Hvis du prøver å streame innhold hjemmefra og internettforbindelsen din spiller opp, kan du prøve å starte ruteren på nytt.

1. Avinstaller SkyShowtime-appen

Noen ganger kan reinstallering av en app utløse viktige programvareoppdateringer. Avhengig av operativsystemet (OS) som kjører på enheten din, kan det være lurt å følge retningslinjene for enten Android eller iOS for sletting av apper. Vent fem minutter og installer SkyShowtime-appen på nytt på enheten din.

1. Logg av SkyShowtime på alle enheter

Det er god praksis å logge ut fra alle tilkoblede enheter for å tilbakestille synkroniseringen og slette potensielle ødelagte data som kan være lagret på serverne våre og forårsake avspillingsproblemer.

1. Oppdater operativsystemet til enheten din

Enten du bruker en smarttelefon, nettbrett eller smart-TV, sørg for at operativsystemet til enheten er oppdatert.

Har du fortsatt problemer? Kontakt ossog vi vil se nærmere på det.