Løse et problem med SkyShowtime-appen på en smart-TV

Jeg finner ikke appen på smart-TV-en min

La oss sjekke om TV-en din er kompatibel. Våre støttede smart-TV-modeller inkluderer:

LG webOS 3.5 eller nyere, Apple TV HD (fjerne generasjon) eller nyere, Android TV 6.0 eller nyere og Samsung Smart TV-modeller fra 2017 eller nyere som bruker Tizen OS 3.0 eller nyere.

Du finner de installerte appene dine i TV-enhetens butikk. Hvis den ikke er der, må du eventuelt laste den ned på nytt.

Appen fungerer ikke som den skal

Du kan først prøve å slå av enheten og vente et par sekunder før du slår den på igjen. Hvis dette ikke hjelper, kan du prøve å avinstallere og installere appen på nytt på enheten din. Alle nedlastede serier og filmer slettes fra enheten din og du logges ut av SkyShowtime-kontoen.

Slett SkyShowtime-appen fra Apple-enheten

1. Trykk og hold SkyShowtime-appen på startskjermen.

1. Trykk på Fjern app.

1. Trykk deretter på Slett app.

Slett SkyShowtime-appen fra Android-enheten

1. Åpne Google Play Butikk på enheten din.

1. Trykk på Profil-ikonet øverst til høyre.

1. Trykk deretter på Administrer apper og enheter og velg SkyShowtime-appen.

1. Trykk på Profil-ikonet øverst til høyre når du er i butikken.

1. Trykk deretter på Administrer apper og enheter og velg SkyShowtime-appen.

1. Til slutt trykker du på Avinstaller for å fjerne appen.

Vi anbefaler å installere appen på nytt for å se om problemet vedvarer.