Gi nytt navn til, legg til eller logg av alle enheter på SkyShowtime

Eventuelle endringer du ønsker å gjøre på dine SkyShowtime-enheter, kan du enkelt gjøre online.

Gi nytt navn til enhetene dine

1. Gå til innstillingene for din SkyShowtime-konto
  2. I "Enheter"-fanen finner du alle dine registrerte enheter
  3. Klikk på alternativet "Gi nytt navn" ved siden av enheten du vil redigere
  4. Gi nytt navn til enheten, og trykk deretter på "Gi nytt navn"-knappen for å lagre

Legg til nye enheter

Bare logg inn på skyshowtime.com fra en ny enhet, og den vil automatisk legge den til SkyShowtime-kontoen din.

Logg av alle enheter

I "Enheter"-delen av SkyShowtime-kontoen din velger du "Avslutt abonnement fra alle" for å logge av alle enhetene dine.

Fjern registrerte enheter

Enheter vil automatisk bli fjernet fra SkyShowtime-kontoen din når du når grensen på 10 enheter, ettersom du legger til nye. Det er for øyeblikket ikke et alternativ for å fjerne enheter individuelt.

Se Hvor mange samtidige strømmer på SkyShowtime? for å lære mer.