Hvordan speile SkyShowtime på TV-en

Du kan speile innhold fra SkyShowtime-appen eller skyshowtime.com på alle smart-TV-er som støtter Chromecast- eller AirPlay-teknologier, og få mest mulig ut av hjemmekinoanlegget ditt hvis du har en, eller bare nyte en filmatisk SkyShowtime-opplevelse i komforten av ditt eget hjem.

Speiling av SkyShowtime med Airplay

Du kan speile SkyShowtime-innhold fra iPhone, iPad og iPod touch på en smart-TV eller Apple TV ved hjelp av Apple Airplay.

Bare logg på SkyShowtime-appen, og følg deretter trinnene i Speil iPhone, iPad eller iPod touch til en TV.

Hvis du har installert Apple TV på smart-TV-en din, for eksempel Samsung TV, må du kanskje logge på Apple TV-appen først for å kunne speile SkyShowtime-innhold.

Speiling av SkyShowtime med Google Cast

Hvis du ser på SkyShowtime på en Android-enhet eller datamaskin, kan du også speile innhold på en TV-skjerm, så lenge enhetene dine er på samme Wi-Fi-nettverk som TV-en din og du bruker en TV med innebygget Chromecast-teknologi.

Speil fra Android-enhet til TV

1. Logg ut av SkyShowtime-appen

2. Velg en visningsprofil

3. Velg TV-serien eller filmen du vil speile

4. Klikk på "Cast"-ikonet øverst til høyre på skjermen

5. Velg "TV"

6. Deretter kan du "spille" av TV-programmet eller filmen du vil speile

Speil fra datamaskin til TV:

1. Logg på skyshowtime.com via Google Chrome-nettleseren

2. Velg en visningsprofil

3. Klikk på kebabmenyen øverst til høyre i nettleseren og velg "Cast"

4. Velg "TV" og deretter "Spill av" TV-programmet eller filmen du vil speile

Du kan dyppe inn og ut av SkyShowtime-appen eller bruke andre apper på enheten mens du speiler, siden innholdet vil fortsette å spilles av på TV-en!

Speil fra en Apple- eller Android-mobilenhet ved hjelp av Chromecast-dongle (dvs. Google Snow)

Sørg for at Chromecast-donglen er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som mobilenheten du bruker, og at den er koblet til smart-TV-en og slått på, og gjør deretter følgende:

1. Logg på eller last ned SkyShowtime-appen på enheten din
  2. Velg en visningsprofil
  3. Velg innholdet du vil se
  4. Klikk på "Cast"-ikonet øverst til høyre på skjermen
  5. En SkyShowtime-lanseringslogo vises nå på TV-skjermen
  6. SkyShowtime-videospilleren åpnes, og innholdet ditt begynner å spilles av

Hvis du aktiverer undertekster på SkyShowtime-appen, vil de også vises på TV-en din.