Støttede enheter

Du kan se SkyShowtime hvor som helst og når som helst på en rekke enheter og nettlesere.

Her er en liste over alle de vi støtter.

Nettlesere

Chrome 110+ (Windows/Mac)

Firefox 110+ (Windows/Mac)

MS Edge 110+ (Windows/Mac)

Safari 14+ (Mac)

Mobil og nettbrett

• Android 7.0 eller nyere

• iOS 13eller nyere

Datamaskin

• Chrome OS

• Mac OS

• Windows-PC

Vær oppmerksom på at SkyShowtime bare kan åpnes på en PC via en nettleser, da ingen dedikert app er tilgjengelig for Windows 11.

Smart-TV-er

• Apple TV HD (4. generasjon) eller nyere

• Android-TV 6.0 eller nyere – du kan se SkyShowtime på et bredt utvalg av Android-aktiverte smart-TV-er, som Sony Bravia og TV-mottagere, inkludert NVIDIA Shield, så lenge de bruker Android OS 6.0 eller nyere

• LG webOS 3.5 eller nyere

Strømmeenheter

• Første generasjon Chromecast eller nyere, inkludert Chromecast med Google TV

Forankrede enheter

Vi støtter ikke forankrede enheter.

Hva er en forankret enhet?

Det er en hvilken som helst enhet hvis operativsystem har blitt jailbroken for å fjerne begrensningene pålagt av produsenten og oppnå funksjoner på høyere nivå som ellers ikke er tilgjengelige.

Er du klar til å strømme? Logg på eller last ned SkyShowtime-appen på enheten din.