Last ned innhold på enheten din

Vil du ha hjelp til å kontrollere hvor lenge du blir sittende å se spisode etter episode? Vi har en løsning.

Hvis du har SkyShowtime Standard Plus-abonnmentet kan du laste ned opptil 30 TV-serier og filmer på enheten din og se dem uten å være tilkoblet nettet, hvor som helst og når du ønsker det.

Hvordan laste ned SkyShowtime-innhold

Her er en enkel veiledning for hvordan du laster ned SkyShowtime-innhold:

1. Last ned SkyShowtime-appen til enheten.
  2. Logg på med din SkyShowtime-konto.
  3. Velg TV-programmet eller filmen du vil laste ned
  4. Klikk "Last ned".

Husk at ikke alle titler er tilgjengelige for nedlasting, og du kan bare ha opptil 30 nedlastinger på alle dine registrerte enheter.

Nedlastingene blir værende på enheten din i 48 timer fra første gang du ser dem, eller i 30 dager hvis du ikke har spilt dem ennå.

Du kan laste ned en tittel så mange ganger du vil, så lenge den fortsatt er tilgjengelig på SkyShowtime.

Slik finner du SkyShowtime-nedlastingene dine

1. Logg på SkyShowtime-appen din.
  2. Velg profilen du brukte til å laste ned innholdet
  3. Klikk på nedoverpilen nederst på skjermen
  4. Du vil se nedlastingene dine lagret i denne delen.

Du kan også bruke funksjonen Min film- og serieliste for å tilpasse seeropplevelsen din enda mer og se SkyShowtime-innhold på TV-en din.