Hvordan starter jeg SkyShowtime-abonnementet mitt på nytt?

For å starte SkyShowtime på nytt har du to alternativer. etoden du bruker vil avhenge av hvordan du opprinnelig abonnerte på tjenesten.

Husk at eventuelle rabatter du tidligere har brukt vil bli fjernet og kan ikke gjenopprettes.

Jeg har abonnert via SkyShowtime-nettstedet.

Hvis du registrerte deg på skyshowtime.com, går du bare til SkyShowtime-kontoen din og klikker på "Start plan på nytt" under fanen "Planer og betalinger".

Jeg registrerte meg via en app-butikk

Hvis du registrerte deg på en app-butikk, kan du starte SkyShowtime-abonnementet på nytt i app-butikken der du kjøpte det.

Ta en titt på de offisielle retningslinjene som forklarer hvordan du gjenoppretter abonnementer på både iOS- og Android-enheter:

Dette vil reaktivere kontoen din og gjenoppta tilgangen til SkyShowtime-programmering.

Velkommen tilbake!