Slik registrerer du deg for SkyShowtime

Perfekt timing! Du er på rett sted.

Det er forskjellige måter å registrere seg for SkyShowtime på.

Registrer deg på vår SkyShowtime-nettside.

Dette er den enkleste måten å registrere deg for SkyShowtime.

1. Åpne Skyshowtime.com

1. Klikk på "Bli med oss".

1. Opprett en konto ved å skrive inn e-postadressen og passordet.

1. Når du er på siden for Betalingsopplysninger, skriver du inn navn og adresse og velger betalingsmåte.

1. Klikk "Betal nå" for å fullføre registreringen.

Registrer deg gjennom en appbutikk.

Det er enkelt å registrere seg gjennom en av appbutikkene!

Prosessen er stort sett den samme enten du har en Apple-, Android-, LG- eller Samsung-enhet.

1. Opprett en konto.

1. Foreta betalingen via appbutikken for å fullføre abonnementet.

Vær oppmerksom på at hvis du registrerte deg gjennom en appbutikk, håndterer de faktureringen din. Derfor, for å gjøre endringer i abonnementet ditt, må du bruke plattformen deres.

Få SkyShowtime gjennom en partnerleverandør.

Du kan også få tilgang til hele innholdsbiblioteket til SkyShowtime ved å registrere deg via en av dine lokale partnerleverandører. Se SkyShowtime gjennom partnerleverandører for å finne ut mer.