Problemer med undertekster

Vi er klar over at noen undertekster kan mangle, vises på feil sted på skjermen eller ikke er synkronisert med innholdet du ser på. Vi beklager hvis disse problemene påvirker seeropplevelsen din.

Vi er i gang. Dette er vår høyeste prioritet, og du vil se undertekster gradvis dukke opp akkurat hvor og når de skal være i de kommende ukene.

Vi setter stor pris på at du holder deg til oss mens vi jobber med å forbedre SkyShowtime-opplevelsen din, og vær trygg på at flertallet av innholdet vårt har den komplette listen over undertekster du kan glede deg over.