Tilpass utseendet til SkyShowtime-undertekster

Forbedre SkyShowtime-seeropplevelsen din ved å tilpasse undertekstene til preferansene dine på alle apparatene som støttes.

Personlig tilpassing av undertekstene

1. Gå tilSkyShowtime "Innstillinger"
  2. Rull ned til "Undertekstformat" og velg "Juster"
  3. Juster undertekstformatet for ett eller flere av disse feltene:
  • Tekststørrelse
  • Fontstil
  • Vindu
  • Bakgrunn
  • Skygge
  1. Lagre undertekstpreferansene dine

Nå som du har gjort det, vedder vi på at du ikke kan vente med å prøve den forbedrede SkyShowtime-seeropplevelsen.

Hvorfor ikke ta en rask titt på alletingene du kan gjøre på SkyShowtime-kontoen din før du går? Det vil spare deg for tid senere!