Vanlige spørsmål om aktivering av SkyShowtime via våre partnerleverandører

Hvis du allerede er SkyShowtime-abonnent og lurer på om du kan dra nytte av et tilbud ved å bytte til enav våre partnerleverandør, er du på rett sted.

Vi har laget en liste over vanlige spørsmål (FAQs) som vi tror vil være nyttige for deg.

Jeg er allerede abonnent. Problemer med aktivering av SkyShowtime gjennom en partnerleverandør?

Svaret er ja.

Dette gjelder både månedlige og årlige SkyShowtime-abonnementer. Imidlertid kan kanselleringsprosessen variere hvis du har et årsabonnement eller registrerer deg via en app store.

For å aktivere SkyShowtime via en partnerleverandør trenger du kun å registrere deg direkte hos partneren på deres nettside. Du trenger ikke å bekymre deg for SkyShowtime-abonnementet ditt hos oss; vi kansellerer det når du registrerer deg hos partnerleverandøren. Du beholder kontoinnstillingene og visningshistorikken din etter at du har byttet.

Hvis du ser to abonnementer på kontoen din, er den forrige faktureringssyklusen ikke avsluttet ennå. Hvis du for eksempel abonnerer på en månedlig plan 12. september, avsluttes faktureringssyklusen 12. oktober. Etter den datoen forsvinner det forrige abonnementet fra kontoen din.

Hva vil skje med mine nåværende tilbud hvis jeg aktiverer SkyShowtime via en partnerleverandør?

Si at du bestemmer deg for å aktivere SkyShowtime gjennom en partnerleverandør i stedet for å fortsette med ditt nåværende SkyShowtime-abonnement. I så fall er det viktig å merke seg at eventuelle tilbud eller rabatter som er inkludert i ditt første abonnement hos oss, ikke vil bli overført til den nye leverandøren.   Dette gjelder både månedlige og årlige rabatter og tilbud. Når du har gjort byttet, vil du heller ikke kunne bytte tilbake, og disse rabattene og tilbudene vil gå tapt permanent.

Når slutter SkyShowtime å fakturere meg?

Hvis du har et månedlig abonnement hos oss, vil du kun bli belastet til slutten av faktureringssyklusen. For eksempel, hvis du registrerte deg for SkyShowtime 12. september, vil faktureringssyklusen din hos oss avsluttes 12. oktober. Derfor, hvis du bytter til en partnerleverandør 1.oktober, vil din siste betaling hos oss være 12. september.

Hvis du bestemmer deg for å betale på forhånd for det årlige SkyShowtime -abonnementet, vil faktureringssyklusen din vare i 12 måneder. Hvis du for eksempel abonnerer på SkyShowtime 19. september 2023 og foretar en engangsbetaling, avsluttes faktureringssyklusen 19. september 2024.

Til informasjon, så tilbyr vi ingen refusjon for den gjenværende abonnementsperioden.

Jeg abonnerte på SkyShowtime via App Store/Google Play. Kan jeg aktivere kontoen min gjennom en partner?

Akkurat som alle andre partnere administrerer appbutikkene hele kontoen din. Hvis du velger å registrere deg og betale for SkyShowtime via App Store/Google Play, må du si opp ditt nåværende abonnement før du bytter til eller aktiverer SkyShowtime hos den nye partnerleverandøren.

Lær mer om denne prosessen:

Etter at du har sagt opp abonnementet i appbutikken, må du vente til slutten av faktureringssyklusen før du kan bruke påloggingsinformasjonen din til å logge på/aktivere SkyShowtime via den nye partnerleverandøren. Du beholder kontoinnstillingene og visningshistorikken din etter at du har byttet.

Hvis du har installert SkyShowtime appen på flere enheter, er det viktig å merke seg at du må slette abonnementet på enheten du først brukte til å logge på. For eksempel, hvis du først registrerte deg på iOS-enheten din og deretter lastet ned SkyShowtime appen på Android-nettbrettet ditt, må du kansellere SkyShowtime abonnementet ditt i App Store.

Sjekk fakturavarslene eller kontoutskriftene dine for å se hvilken butikk du registrerte deg på.

Kan jeg bytte leverandør fra en til en annen?

Hvis du har et abonnement på SkyShowtime gjennom en leverandør, men ønsker å bytte til en annen, må du si opp ditt nåværende abonnement hos din nåværende leverandør.

Leverandøren din administrerer i sin helhet faktureringen din, så du må kontakte dem for å kansellere abonnementet ditt før du registrerer deg hos en ny leverandør. Hvis du bytter til en annen leverandør, må du opprette en ny SkyShowtime-konto. For å gjøre det kan du bruke e-postadressen du brukte tidligere

Hvem skal jeg kontakte hvis jeg har et problem etter å ha aktivert SkyShowtime gjennom en partnerleverandør?

Si du har spørsmål knyttet til SkyShowtime tjenesten, for eksempel spørsmål om de tekniske funksjonene eller støter på problemer mens du strømmer innhold på nettet eller på SkyShowtime appen. I så fall kan du gjerne henvise til vårtHjelpesenter for nyttige tips.  Alternativt kan du Ta kontakt med oss for ytterligere hjelp.

Hvordan oppdaterer jeg betalingsmåten min for SkyShowtime?

Når du aktiverer SkyShowtime via en partnerleverandør, behandles betalingen via den valgte betalingsmåten hos leverandøren og kan ikke justeres i kontoseksjonen på SkyShowtime-siden.

Hvis du har spørsmål om kontoen din eller fakturering ta kontakt med partnerleverandøren din direkte.