Slik kan du oppgradere eller nedgradere abonnementet ditt

Oppgradering eller nedgradering av abonnementet kan variere avhengig av hvordan du abonnerte i utgangspunktet.

Oppgradering fra Standard med reklame- til Standard Plus -plan

Følg disse trinnene hvis du registrerte deg direkte på SkyShowtime-nettstedet og viloppgradere fra Standard med reklame-planen til Standard Plus-planen:

1. Gå til delen «Planer og betaling».

1. Klikk på alternativet «Endre eller avbryt plan».

1. Du vil se «Plus-alternativet (annonsefritt)» som et umerket tillegg i en boks.

1. Merk av i boksen for å velge denne planen.

1. Klikk på «Endre plan» for å bekrefte oppgraderingen.

1. Oppgraderingen vil da tre i kraft på SkyShowtime-nettstedet.For oppgraderinger som er gjort på TV-enheter, må du starte SkyShowtime på nytt på alle enhetene dine for atoppgraderingen skal tre i kraft.

Nedgradering fra Standard Plus- til Standard med reklame-plan

Følg disse trinnene hvis du registrerte deg direkte på SkyShowtime-nettstedet og vil nedgradere fra Standard Plus-planen til Standard med reklame-planen:

1. Gå til delen «Planer og betaling».

1. Klikk på alternativet «Endre eller avbryt plan».

1. Du vil se «Plus-alternativet (annonsefritt)» som et merket tillegg i en boks.

1. Fjern avmerkingen i boksen for å velge bort denne planen.

1. Klikk på «Endre plan» for å bekrefte nedgraderingen.

2. Nedgraderingen vil da tre i kraft på SkyShowtime-nettstedet. For downgrades done on TV devices, you need to restart SkyShowtime on all your devices to make the downgrade effective.

Oppgradere eller nedgradere på mobilen

Følg disse trinnene hvis du oppgraderer eller nedgraderer gjennom SkyShowtime-appen på mobilenheten din:

1. Åpne SkyShowtime-appen.
  2. Klikk på knappen eller avataren din øverst til høyre.
  3. Klikk på «konto» øverst til høyre.
  4. Klikk på «Endre eller avbryt planen din».
  5. Merk av eller fjern merket for «Plus-alternativet (annonsefritt)» for å oppgradere eller nedgradere.