Hvorfor ser jeg på et annet lands SkyShowtime-nettsted eller -app?

Vi er klar over at du kan få et annet lands opplevelse når du oppretter en helt ny SkyShowtime-konto enten via skyshowtime.com eller SkyShowtime-appen.

Vi har sett på det, og vi tror dette skjer fordi geo-plasseringen til IP-adressen du bruker er knyttet til et annet land enn det du er i. Nærhet til grensen til nabolandene kan også være en faktor.

Hvordan vet jeg om grensen min er et problem med geografisk plassering?

Den enkleste måten å finne ut av det på er å kontakte Internett-leverandøren din og be dem om å bekrefte den nøyaktige plasseringen til IP-adressen din

Alternativt kan du prøve å koble til en annen Internett-leverandør, for eksempel på en kafé eller kjøpesenter, eller bytte fra Wi-Fi til mobildatatilkobling og omvendt. Hvis du ved å gjøre det får den riktige SkyShowtime-opplevelsen for landet ditt, betyr det sannsynligvis at det er et geografisk-plasseringsproblem med IP-adressen din.

Hva gjør jeg hvis IP-en min samsvarer med min geografiske plassering?

Hvis Internett-leverandøren din bekrefter at plasseringen til IP-en din samsvarer med landet du var i da du registrerte deg for SkyShowtime, ta kontakt med oss og sørg for at du har denne informasjonen tilgjengelig:

• Din IP-adresse

• Hvilket land befinner du deg i?

• Hvilket land bør du ha?

• Merke/modell på enheten du brukte til å registrere deg for SkyShowtime

• Er du på en "Virtual Private Network" (VPN) -tilkobling?

• Bruker du Wi-Fi eller mobildata?

• Opplever du fortsatt problemet når du bytter fra mobildata til Wi-Fi og omvendt, eller når du kobler til en annen Internett-leverandør?

• Hvilken internett-leverandør bruker du?

Vi vil da kunne undersøke dette nærmere. Ta kontakt nå.