Cześć,, jak możemy dziś pomóc?

Jak anulować lub przejść na niższy poziom z subskrypcji Premium


  1. Przejdź do sekcji Plany i płatności
  2. Kliknij w swoim planie pod Zarządzaj swoim planem, na przykład: „Premium – miesięcznie“
  3. Na nowej stronie przewiń ekran w dół do sekcji SZYBKIE LINKI i kliknij Anuluj (czerwony tekst z czerwonym krzyżykiem obok)
  4. klikaj na każdej stronie Kontynuuj (purpurowy przycisk), aż trafisz na stronę z opcją Potwierdź anulowanie. 
Co się stanie z moimi ofertami?
Anuluj polecenie zapłaty
Jak długo mogę oglądać po anulowaniu subskrypcji?

  1. Przejdź do sekcji Plany i płatności
  2. Naciśnij Zmień plan pod SZYBKIE LINKI. Otworzy się nowa strona pokazująca dostępne plany
  3. Wybierz plan, a następnie naciśnij opcję Zmień plan
  4. Dokonaj płatności, aby sfinalizować zmianę.
Kiedy zostanie wdrożone przejście na niższy plan?
Jak mogę zmienić metodę płatności przed przejściem na niższy poziom subskrypcji?
  1. Naciśnij opcję Pokaż w sekcji Dodatkowa ochrona
  2. Wyślemy Ci kod jednorazowy na zarejestrowany adres e-mail
  3. Wpisz kod jednorazowy w sekcji Dodatkowa ochrona i prześlij
  4. Kliknij Aktualizuj metodę płatności i postępuj zgodnie z instrukcjami.
Czy zachowam zniżki, jeśli przejdę na niższy poziom?
 

© 2026 SkyShowtime Limited. Wszelkie znaki towarowe SKY oraz SHOWTIME i wszelka objęta nimi własność intelektualna jest własnością odpowiednio Sky Limited oraz Showtime Networks Inc. i wykorzystywane są na mocy licencji od SkyShowtime Limited. Wszelkie znaki towarowe Paramount, a Skydance Corporation, NBCUniversal, Peacock i powiązanych spółek, a także wszelka objęta nimi własność intelektualna jest własnością poszczególnych właścicieli. Wszelkie pozostałe znaki towarowe i własność intelektualna jest własnością ich poszczególnych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone.