Bună,, cum te putem ajuta azi?
Cum să anulezi un abonament sau să treci de la Premium la o versiune inferioară
Dacă te-ai înregistrat direct la noi, îți poți anula abonamentul sau trece de la Premium la o versiune inferioară online, în contul tău SkyShowtime.
Anularea abonamentului Premium
- Accesează Abonamente și plată.
- Fă clic pe abonamentul tău în secțiunea Gestionează-ți abonamentul, de exemplu, „Premium lunar”.
- Pe noua pagină, derulează în jos la LINKURI RAPIDE și fă clic pe Anulare (textul roșu lângă care se află o cruce roșie).
- După aceea, fă clic pe Continuare (butonul mov) pe fie care pagină până când ajungi la o pagină cu opțiunea Confirmare anulare.
Ce se întâmplă cu ofertele mele?
Ai dreptul să îți anulezi abonamentul în orice moment, dar te rugăm să reții că vei pierde oferta promoțională. În schimb, dacă în cazul abonamentului tău este aplicabilă o perioadă minimă de angajament, anularea va avea loc la sfârșitul acelei perioade.
Anulează debitarea directă
Amintește-ți să anulezi orice debitări directe pe care este posibil să le fi stabilit cu banca ta pentru a plăti SkyShowtime. În plus, dacă beneficiezi de o ofertă angajată, ți se va factura valoarea aferentă până la sfârșitul perioadei de angajament.
Cât timp pot continua să vizionez după ce anulez?
Poți viziona conținutul până la sfârșitul ciclului de facturare, indiferent dacă este vorba despre un abonament lunar, anual sau despre o perioadă de angajament. După anulare, un e-mail de confirmare va fi trimis pe adresa ta de e-mail înregistrată, informându-te cât timp vei avea acces la serviciu. Contul tău SkyShowtime va rămâne activ, permițându-ți să îți reactivezi oricând abonamentul.
Trecerea de la Premium la o versiune inferioară
- Accesează Abonamente și plată.
- Apasă pe Modifică abonamentul în secțiunea LINKURI RAPIDE. Se va deschide o pagină nouă pe care vor fi afișate abonamentele disponibile
- Alege un abonament, apoi apasă pe Modifică abonamentul
- Efectuează plata pentru a finaliza modificarea.
Când va începe trecerea la o versiune inferioară?
Când treci la o versiune inferioară, aceasta va începe la sfârșitul ciclului tău actual de facturare. Până atunci, te poți bucura în continuare de beneficiile abonamentului Premium.
Cum îmi modific metoda de plată înainte de a trece la o versiune inferioară de abonament?
1. Accesează Abonamente și plată
2. În secțiunea LINKURI RAPIDE, fă clic pe Actualizare metodă de plată
3. Alege metoda ta de plată preferată și urmează instrucțiunile de pe ecran.
Dacă Informațiile tale de plată sunt ascunse.
- Apasă pe Afișează ascundere în secțiunea Securitate avansată
- Vom trimite un cod de unică folosință la adresa ta de e-mail înregistrată.
- Introdu codul de unică folosință în Securitate avansată și apasă pe „Trimitere”.
- Fă clic pe Actualizare metodă de plată și urmează instrucțiunile.
Îmi păstrez discounturile dacă trec la o versiune inferioară de abonament?
Nu. Când treci la o versiune inferioară de abonament, pierzi definitiv orice oferte sau discounturi aplicate în prezent contului tău, cu excepția cazului în care beneficiezi de o ofertă angajată – atunci, modificarea nu intră în vigoare până la sfârșitul perioadei de angajament.
Ajută-ne să ne îmbunătățim articolele. Acesta a fost clar?