Centar za pomoć

Kako funkcioniše naplata prilikom prelaska na skuplji ili jeftiniji plan?


Od 23. aprila 2024. možete da pređete sa plana „Standardni sa reklamama“ na plan „Standardni plus“ u bilo kom trenutku, bilo da ste na mesečnoj ili godišnjoj pretplati.

 

Od suštinskog je značaja da u potpunosti razumete proces naplate da biste izbegli zabunu, odnosno da ne biste pomislili da postoji problem sa vašim nalogom ili da vam je naplaćen pogrešan iznos.

 

U tabelama u nastavku prikazan je ispravan proces naplate prilikom prelaska na skuplji ili jeftiniji plan pretplate.

 

Kako naplata funkcioniše prilikom prelaska sa plana „Standardni sa reklamama“ na plan „Standardni Plus“

 

 

Mesečni plan plaćanja

Godišnji plan plaćanja

Kada će prelazak na skuplji plan stupiti na snagu?

Odmah.

Odmah.

Šta i kada će mi se naplaćivati?

Naplaćivaće vam se za plan „Standardni“ i „Opciju Plus (bez reklama)“.

 

Ako pređete na skuplji plan na isti datum naplate koji važi za vaš plan „Standardni“, plaćaćete za „Opciju Plus (bez reklama)“ istog datuma.

 

Ako pređete na skuplji plan na datum naplate različit od onog koji važi za vaš plan „Standardni“, plaćaćete za „Opciju Plus (bez reklama)“ na datum kada ste prešli na skuplji SkyShowtime plan pretplate.  Stoga će se naplata vršiti dvaput na različite datume za plan „Standardni“ i „Opciju Plus (bez reklama)“.

Naplaćivaće vam se mesečno za „Opciju Plus (bez reklama)“, čime će se vaša postojeća pretplata promeniti iz plana „Standardni sa reklamama“ u plan „Standardni Plus“.

 

Ako pređete na skuplji plan na isti datum naplate koji važi za vaš plan „Standardni“, plaćaćete za „Opciju Plus (bez reklama)“ istog datuma svakog narednog meseca.

 

Ako pređete na skuplji plan na datum naplate različit od onog koji važi za vaš plan „Standardni“, plaćaćete za „Opciju Plus (bez reklama)“ na datum kada ste prešli na skuplji SkyShowtime plan pretplate svakog meseca.  Stoga će vam se zasebno naplaćivati za plan „Standardni“ i „Opciju Plus (bez reklama)“.

*Plan „Standardni Plus“ obuhvata plan „Standardni“ i „Opciju Plus (bez reklama)“.  Kada pređete na skuplju SkyShowtime pretplatu, plaćaćete za „Opciju plus (bez reklama)“.

 

 

Kako naplata funkcioniše prilikom prelaska sa plana „Standardni Plus“ na plan „Standardni sa reklamama“

 

 

Mesečni plan plaćanja

Godišnji plan plaćanja

Kada će prelazak na jeftiniji plan stupiti na snagu?

Promena će stupiti na snagu nakon završetka tekućeg obračunskog perioda, ali možete i dalje da pristupate planu „Standardni Plus“ do kraja mesečnog obračunskog perioda.

Promena će stupiti na snagu po završetku tekućeg godišnjeg obračunskog perioda, ali možete i dalje da pristupate planu „Standardni Plus“ do kraja godišnjeg obračunskog perioda. 

Šta i kada će mi se naplaćivati?

Plaćaćete za plan „Standardni sa reklamama“ na datum stupanja na snagu prelaska na jeftiniji plan.

Plaćaćete za plan „Standardni sa reklamama“ na datum stupanja na snagu prelaska na jeftiniji plan.

 

Ako ste pretplatnik koji ima „doživotni popust upola cene“, izgubićete ga ako odlučite da pređete sa plana „Standardni Plus“ na plan „Standardni sa reklamama“.

 

Treba li vam dodatna pomoć? Obratite nam se.


Da li vam je ovo pomoglo?