Centar za pomoć

Kako da otkažem pretplatu na SkyShowtime?


Postoje različiti načini da otkažete pretplatu na uslugu SkyShowtime, zavisno od toga kako ste se prvobitno pretplatili.  

 

Pretplatio/la sam se na veb lokaciji SkyShowtime. 

Ukoliko ste se pretplatili direktno preko naše veb lokacije,skyshowtime.com i želite da otkažete pretplatu na SkyShowtime, to možete učiniti u bilo kom trenutku na mreži. Pratite ove jednostavne korake:  

 

  1. Prijavite se na svoj SkyShowtime nalog. 

  1. Izaberite „Planovi i plaćanja“, pa izaberite „Otkaži pretplatu“. 

  1. Potvrdite da želite da nastavite tako što ćete kliknuti na „Otkaži plan“. 

 

Nakon što otkažete pretplatu, i dalje možete da gledate sadržaj do kraja svog obračunskog perioda, bilo da je on mesečni ili godišnji. Na primer, ako imate mesečnu pretplatu, možete da nastavite da gledate sadržaj do kraja meseca za koji ste već platili. Ako imate godišnju pretplatu, možete da gledate sadržaj do kraja godine za koju ste platili.  Pored toga, vaš SkyShowtime nalog će biti aktivan tako da možete da ponovo pokrenete pretplatu u bilo kom trenutku. 

 

Ako odlučite da otkažete pretplatu, imajte u vidu da će svi specijalni popusti koje ste možda primenili na nalog biti uklonjeni i nećete moći da ih vratite ako naknadno ponovo pokrenete SkyShowtime pretplatu. 

 

Potrebna vam je dodatna pomoć? Obratite nam se. 

 

Pretplatio/la sam se preko Google Play/App Store 

Ako ste se pretplatili na SkyShowtime preko Google Play ili App Store, biće potrebno da otkažete pretplatu preko one prodavnice aplikacija preko koje ste izvršili kupovinu. Razlog za to je to što ta prodavnica u potpunosti upravlja vašom pretplatom. 

 

Važno je napomenuti da ne možete da otkažete pretplatu na SkyShowtime preko aplikacije jer je ona odvojena od prodavnica aplikacija. 

 

Otkažite pretplatu na App Store (Apple uređaji) 

Da otkažete pretplatu na SkyShowtime na svom iPhone ili iPad uređaju, sledite ove korake: 

 

  1. Otvorite aplikaciju „Podešavanja“ na Apple uređaju. 

  1. Dodirnite svoje ime koje se nalazi u vrhu ekrana. 

  1. Izaberite opciju „Pretplate“. 

  1. Pronađite i izaberite svoju SkyShowtime pretplatu. 

  1. Kliknite na dugme „Otkaži pretplatu“. 

  1. Potvrdite otkazivanje. 

 

Nakon što obavite ove korake, videćete novu stranicu sa detaljima o tome kad se vaša pretplata na SkyShowtime završava. Pored toga, imaćete opciju da ponovo aktivirate pretplatu ako se predomislite. 

 

Otkažite pretplatu na Google Play prodavnici (Android uređaji) 

Ako želite da otkažete pretplatu na SkyShowtime na svom Android uređaju, potrebno je da pratite sledeća tri laka koraka: 

  1. Potražite pretplatu na SkyShowtime i označite ju. 

  1. Na kraju, dodirnite „Otkaži pretplatu“ da biste otkazali pretplatu. 

 

Ako ste se pretplatili na SkyShowtime na svom Samsung smart TV-u i želite da ga otkažete, pogledajte naš namenski vodič Kako da otkažem SkyShowtime na svom Samsung smart TV-u? 

 

Pretplatio sam se preko partnerskog provajdera. 

 

 

Izbrisao/la sam svoj SkyShowtime nalog i sve povezane podatke, ali mi se usluga i dalje naplaćuje. 

Ukoliko ste tražili da izbrišete svoj SkyShowtime nalog, imajte u vidu da samo brisanje informacija neće sprečiti buduća plaćanja, kao što su automatske naknade za obnavljanje pretplate. Važno je da redovno pregledate i upravljate obavezama plaćanja kako biste izbegli dodatne troškove. 

 

Da li ste primili poruku u kojoj se navodi da je pretplata na SkyShowtime otkazana bez vašeg zahteva? Otkrijterazlog otkazivanja pretplate. 

 

Vidimo se ponovo uskoro! 


Da li vam je ovo pomoglo?