Centar za pomoć

Problemi sa zvukom u usluzi SkyShowtime


Da li strimujete neki naslov sa veb sajta skyshowtime.com ili iz aplikacije SkyShowtime, a zvuk u materijalu je izobličen? Ne dozvolite da vam ovaj problem pokvari raspoloženje – isprobajte korake u nastavku.
 
  1. Reprodukujte druge naslove

Ako je zvuk u TV seriji ili filmu koje strimujete izobličen, pokušajte da reprodukujete druge naslove. Ako se oni reprodukuju bez problema, verovatno postoji problem sa tim konkretnim materijalom. Obratite nam se, a mi ćemo to prijaviti našim tehničkim timovima.
 
  1. Proverite status usluge SkyShowtime

Ako do problema sa zvukom dolazi u svim materijalima, možda imamo problem sa uslugom. Pogledajte našu stranicu statusa usluge – ako postoji neki poznat problem, objavićemo ga na njoj.
 
  1. Odjavite se sa SkyShowtime naloga

Na veb sajtu SkyShowtime.com

Pređite na svoj SkyShowtime nalog, a zatim kliknite na malu ikonu profila koja se nalazi na gornjoj desnoj strani stranice i kliknite na „Odjavljivanje”. Sačekajte nekoliko minuta i ponovo se prijavite.


U aplikaciji SkyShowtime

Na početnoj stranici aplikacije SkyShowtime kliknite na svoj avatar, a zatim na dugme „Nalog”. Sa tog mesta pređite u odeljak „Podešavanja“ i izaberite opciju „Odjavljivanje” (na dnu ekrana). Sačekajte nekoliko minuta i ponovo se prijavite.
 
  1. Ponovno pokrenite pregledač ili uređaj

Zatvorite i ponovo otvorite pregledač ili ponovo pokrenite uređaj da biste otklonili potencijalne greške.
 
  1. Proverite vezu sa internetom.

Pokušajte da reprodukujete neki drugi onlajn sadržaj, kako biste proverili da li Wi-Fi radi. 
 
  1. Obrišite keš memoriju i kolačiće

Možda spada u stereotipe, ali čišćenje podataka o pregledanju često pomaže da sajtovi i stranice prorade. Izaberite jedan od podržanih veb pregledača navedenih u nastavku da biste dobili uputstva:
 
Više informacija potražite u odeljku Na kom jeziku mogu da gledam SkyShowtime sadržaje? .

Da li vam je ovo pomoglo?