Centar za pomoć

Najčešća pitanja o aktiviranju SkyShowtime-a preko partnerskih dobavljača usluga


Ako ste već SkyShowtime pretplatnik i pitate se da li možete da iskoristite ponudu aktiviranjem SkyShowtime-a preko jednog od naših partnerskih dobavljača usluga, na pravom ste mestu.

 

Napravili smo listu najčešćih pitanja za koja smatramo da će vam biti korisna.

Već sam SkyShowtime pretplatnik. Mogu li da iskoristim ponudu aktiviranjem SkyShowtime-a preko partnerskog dobavljača usluga?

Odgovor je da.

 

Ovo se odnosi na mesečne i godišnje SkyShowtime pretplate. Međutim, proces otkazivanja može da se razlikuje ako imate godišnju pretplatu ili se registrujete preko prodavnice aplikacija.

 

Da biste aktivirali SkyShowtime preko partnerskog dobavljača usluga, potrebno je samo da se direktno registrujete kod partnera na njihovom veb sajtu. Ne morate da brinete o SkyShowtime pretplati kod nas; otkazaćemo je kada se registrujete kod partnerskog dobavljača usluga. Možete da nastavite da pristupate SkyShowtime nalogu pomoću istih akreditiva za prijavljivanje i nema potrebe da preduzimate dodatne radnje.

 

Ako vidite dve pretplate na nalogu, vaš prethodni obračunski period se nije završio. Na primer, ako ste se pretplatili na mesečni plan 12. septembra, obračunski period će se završiti 12. oktobra. Nakon tog datuma, prethodna pretplata će nestati sa naloga.

 

Šta će se desiti sa mojim trenutnim ponudama ako aktiviram SkyShowtime preko partnerskog dobavljača usluga?

Pretpostavimo da odlučite da SkyShowtime aktivirate preko partnerskog dobavljača usluga umesto da nastavite sa trenutnom SkyShowtime pretplatom. U tom slučaju, važno je napomenuti da ponude ili popusti koji su uključeni u vašu početnu pretplatu neće biti preneti na novog dobavljača usluga.   Ovo pravilo važi za mesečne i godišnje popuste i ponude. Pored toga, kada obavite prelazak, nećete moći da se vratite, a ti popusti i ponude će biti trajno izgubljeni.

 

Kada će SkyShowtime prestati da mi naplaćuje?

Ako kod nas imate mesečnu pretplatu, biće vam naplaćeno samo do kraja obračunskog perioda. Na primer, ako ste se registrovali za SkyShowtime 12. septembra, obračunski period će se završiti 12. oktobra. Stoga, ako pređete kod partnerskog dobavljača usluga 1. oktobra, poslednja naplata kod nas će biti 12. septembra.

 

Ako odlučite da platite unapred za godišnji SkyShowtime pretplate, ciklus naplate će trajati 12 meseci. Na primer, ako se pretplatite na SkyShowtime 19. septembra 2023. godine i izvršite jednoplaćivanje u celosti, ciklus naplate će se završiti 19. septembra 2024. godine.

 

Samo da vas obavestimo da ne nudimo povraćaj novca za preostali period pretplate.

 

Pretplatio/la sam se na SkyShowtime preko App Store/Google Play. Da li mogu da iskoristim ponudu aktiviranjem SkyShowtime-a preko partnera?

Ako ste se registrovali za SkyShowtime pomoću prodavnice aplikacija, oni u potpunosti upravljaju vašom pretplatom.

 

Obratite se dobavljaču aplikacije da biste otkazali trenutnu SkyShowtime pretplatu pre nego što aktivirate SkyShowtime partnerskog dobavljača usluga. Saznajte više o ovom procesu:

     

     

    Ako ste instalirali aplikaciju SkyShowtime na više uređaja, važno je da imate na umu da treba da izbrišete pretplatu na uređaju koji ste koristili prilikom registracije. Na primer, ako ste se prvobitno registrovali na iOS uređaju, a zatim preuzeli aplikaciju SkyShowtime na Android tabletu, morate da otkažete pretplatu na SkyShowtime na App Store-u.

     

    Proverite obaveštenja o fakturisanju ili izvode iz banke da biste videli preko koje prodavnice ste se registrovali.

     

    Mogu li da promenim dobavljača usluga?

    Ako imate pretplatu na SkyShowtime preko dobavljača usluga, ali želite da pređete na drugog, morate da otkažete trenutnu pretplatu sa aktuelnim dobavljačem usluga.

     

    Vaš dobavljač usluga u potpunosti upravlja naplatom, pa morate njemu da se obratite da biste otkazali pretplatu pre nego što se registrujete kod novog dobavljača usluga. Ako se prebacite na drugog dobavljača usluga, morate da kreirate novi SkyShowtime nalog. Da biste to uradili, možete da upotrebite e-adresu koju ste ranije koristili 

     

    Kome da se obratim ako imam problem nakon aktiviranja SkyShowtime-a preko partnerskog dobavljača usluga?

    Pretpostavimo da imate upite koji se odnose na SkyShowtime uslugu, kao što su pitanja o tehničkim funkcijama ili nailazite na probleme sa strimovanjem sadržaja onlajn / preko aplikacije SkyShowtime. U tom slučaju, slobodno pogledajte naš Centar za pomoć za korisne savete.   Druga mogućnost je da nam se obratite za dodatnu pomoć.

     

    Ako imate bilo kakve upite o nalogu ili naplati, direktno se obratite partnerskom dobavljaču usluga.


    Da li vam je ovo pomoglo?