Centar za pomoć

Šta je SkyShowtime?


Kao premijerni striming servis za najnovija bioskopska izdanja i iz Paramount Pictures i Universal Pictures, ponosni smo što možemo da ponudimo raznolik izbor blokbaster filmova i ekskluzivnog sadržaja koji je na putu da ponovo dominira sa udelom od gotovo 50% u holivudskoj blagajni.  

 

Predstojeća izdanja obuhvataju željno iščekivane filmove kao što suAsteroid Siti režisera Vesa Andersona, Nemoguća misija: Obračun mrtvih, Openhajmer(dobitnik Zlatnog globusa), Patrolne šape: Moćni, Nindža kornjače: Haos, i Trolovi – bend na okupu. 

 

Pored ovih filmova, objavićemo i portfolio novih, ekskluzivnih i originalnih programa u 2024. godini. To uključuje naslove kao što suDžentlmen u Moskvi, Jabuke nikad ne padaju, Bargain, HALO (2. sezona), Knuckles, Lawmen: Bass Reeves, Zvezdane staze: Otkriće, Ted, The Curse, The Envoys (Los Enviados) (2. sezona), The Family Stallone (2. sezona), The Tattooist of Auschwitzi Veronika. 

 

Posvećeni smo ulaganju u lokalne programe. Pretplatnici će 2024. godine imati pristup širem spektru lokalnih serija i filmova širom Danske, Finske, Holandije, Norveške, Poljske, Španije, Švedske i Rumunije.  

 

Sa hiljadama sati kvalitetne zabave za čitavu porodicu, naši članovi imaju pristup novim i ekskluzivnim serijama, nagrađivanim filmovima, sadržaju za decu i porodicu, kao i izboru naslova legendarnih naslova iz biblioteka i kompleta kompanija Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios i Peacock - a svi se strimuju na jednom mestu. 

 

 

Vreme je! Otkrijte više na skyshowtime.com.


Da li vam je ovo pomoglo?