Hej,, hur kan vi hjälpa dig?

Så här stänger du ditt SkyShowtime-konto permanent


Du kan begära permanent avstängning av ditt konto eller tillgång till dina personuppgifter genom att fylla i SkyShowtime-formuläret för dataåtkomstbegäran

 

Typer av förfrågningar för dataåtkomst

Genom att skicka in ett SkyShowtime-formulär för dataåtkomstbegäran kan du begära: 


•    Permanent radering av dina personuppgifter
•    Åtkomst till dina personuppgifter
•    Flytt av dina personuppgifter

 
Alla begäranden går genom ett mycket säkert automatiserat system och vi kommer att meddela dig när vi tagit emot din begäran. 
 

Permanent stängning av konto

Så här raderar du ditt SkyShowtime-konto permanent:

 

  1. Gå till SkyShowtime-formuläret för dataåtkomstbegäran
  2. Välj alternativet ”Jag gör denna begäran för att” Radera mina personuppgifter
  3. Ange förnamn, efternamn, e-postadress och land
  4. Kryssa i rutan reCAPTCHA och klicka på Skicka
  5. Du kommer att få ett mejl från OneTrust med en länk för att verifiera din e-postadress – verifiera den för att slutföra begäran. 

 

 

Avslutas även mitt SkyShowtime-abonnemang när jag raderar mitt konto?

Nej. Att permanent radera dina data och stänga ditt konto avslutar inga kommande betalningar, inklusive automatiska förnyelseavgifter (autogiro) för abonnemanget. Se till att granska, hantera och avsluta dina betalningsåtaganden. Till exempel, om ditt abonnemang debiteras via en tredje part, som Apple eller Roku, måste du kontakta den tredje parten direkt för att stoppa betalningarna. 

 

Kan jag logga in eller titta på något efter att jag har bett om att radera mitt SkyShowtime-konto?

Nej, så fort du bekräftar din e-postadress börjar kontoborttagningen och du kommer inte kunna logga in eller titta på något. Du förlorar också åtkomst till allt ditt innehåll och kontoinformation.

 

Om du ändrar dig måste du registrera dig för ett nytt SkyShowtime-konto med en annan e-postadress och köpa ett nytt abonnemang.

 

Kan jag registrera mig igen med samma e-postadress?

Ja, men du måste vänta tills du får ett mejl som bekräftar att ditt gamla SkyShowtime-konto har raderats permanent. Efter det kan du skapa ett nytt konto och prenumerera igen med samma e-postadress.

 

Hur lång tid tar det att permanent radera mitt konto?

När du har verifierat din e-postadress kan det ta upp till 30 dagar innan din begäran har behandlats. Men oroa dig inte – vi uppdaterar dig via e-post om statusen för din begäran under resans gång.


Data är en mycket känslig fråga, så det är möjligt att vi ber dig att verifiera din identitet innan vi vidtar åtgärder avseende din begäran att permanent stänga kontot. Om du skickar in en begäran för någon annans räkning kan vi även be dig tillhandahålla bevis för att du är behörig att agera i deras ställe.


Mer information finns i SkyShowtimes integritetspolicy.

 

Jag stängde mitt SkyShowtime-konto men debiteras fortfarande för tjänsten

Att stänga kontot förhindrar inte framtida betalningar, till exempel automatiska förnyelseavgifter (autogiro) för tjänsten. Se till att granska, hantera och avsluta dina betalningsåtaganden. Till exempel, om ditt abonnemang debiteras via en tredje part, som Apple eller Roku, måste du kontakta den tredje parten direkt för att stoppa betalningarna.  


Hjälp oss förbättra våra artiklar. Var den här tydlig?

Löste det ditt problem?

© 2026 SkyShowtime Limited. All SKY- och SHOWTIME-varumärken och immateriella rättigheter som de innehåller ägs av Sky Limited och Showtime Networks Inc., respektive och används under licens av SkyShowtime Limited. Alla Paramount, a Skydance Corporation, NBCUniversal, Peacock och relaterade företags varumärken och immateriella rättigheter som de innehåller ägs av deras respektive ägare. Alla andra varumärken och immateriella rättigheter ägs av deras respektive ägare. Med ensamrätt.