Aktivera undertexter på SkyShowtime

Undertexter finns tillgängliga för majoriteten av vårt SkyShowtime-innehåll.

Du kan förbättra din tittarupplevelse med undertexter tillgängliga på följande språk: albanska, bosniska, bulgariska, kroatiska, tjeckiska, danska, finska, ungerska, serbiska, nederländska, norska, polska, portugisiska (europeisk), rumänska, slovakiska, slovenska, spanska (kastilianska), svenska.

Aktivera undertexter när du spelar upp ett tv-program eller en film:

1. Spela upp innehållet

2. I videospelaren väljer eller trycker du på symbolen för döva och hörselskadade (SDH) i det övre högra hörnet av skärmen

3. Välj önskat språk för undertexter

Du kan även anpassa utseendet på undertexter så att de passar dina preferenser på alla enheter som stöds.

Se våra artiklar På vilket språk kan jag titta på SkyShowtime? och Så här spelar du upp SkyShowtime på TV:n för mer information.