Uppdatera SkyShowtime-faktureringsinformation

Uppdatering av din betalningsmetod kan göras på olika sätt beroende på hur du startade abonnemanget.

Jag startade abonnemanget på skyshowtime.com

Du kan uppdatera din faktureringsinformation för SkyShowtime online. För att göra detta, logga in på ditt SkyShowtime-konto och följ stegen nedan.

1. Klicka på "Abonnemang och betalningar".

2. Under "Betalningsmetod" klickar du på "Uppdatera betalningsmetod".

3. Välj din bank - Du kommer att omdirigeras till bankens webbplats för att slutföra din betalning. Kom ihåg att du kan ändra din betalningsmetod senare bland dina kontoinställningar.

Om Förhöjd säkerhet är aktiverat på ditt konto så följer du stegen nedan för att stänga av det.

Avaktivera Förhöjd säkerhet

1.  Gå till "Inställningar" och avaktivera "Utökad säkerhet".
  2. Därefter skickar vi en unik kod till din registrerade e-postadress.

3. När du fått koden går du till fliken "Abonnemang och betalning" och väljer "Visa nu".

4. Ange koden så att vi vet att det är du.

5. Sist men inte minst klickar du på "Tillämpa".

Jag startade abonnemanget i en appbutik

Följ dessa steg för att uppdatera din betalningsmetod på din iPhone eller iPad:

1. Öppna "Inställningar" i appen.

2. Tryck på ditt namn.

3. Välj "Betalning och leverans". Du kan bli ombedd att logga in med ditt Apple-ID.

4. Tryck på "Lägg till betalningsmetod", ange informationen om den nya betalningsmetoden och tryck på "Klar".

5. Tryck på "Redigera".

6. Tryck på den röda raderingsknappen bredvid den gamla betalningsmetoden och bekräfta genom att trycka på "Radera".

Läs mer om att ändra eller uppdatera din Apple ID-betalningsmetod.

Jag startade abonnemanget på Google Play Store

Följ dessa steg för att redigera din betalningsmetod på Google Play:

1. På din Android-telefon går du till dina betalningsmetoder i Google Play.

2. Tryck på "Lägg till en betalningsmetod".

3. Välj den betalningsmetod som du vill lägga till.

4. Följ instruktionerna på skärmen.

Läs mer om att redigera din betalningsmetod på Google Play.

Oroa dig inte om du ser en auktoriseringsavgift när du uppdaterar din betalningsmetod. Det är bara för att kontrollera att betalningsmetoden du har lagt till är aktiv.

Användbara länkar