Hjälpcenter

Det går inte att verifiera eller uppdatera min e-postadress på grund av ett stavfel

Stavfel händer!

Om du av misstag stavade din e-postadress fel när du registrerade dig för SkyShowtime och du varken kan verifiera eller uppdatera den så kontaktar du oss så hjälper vi dig att lösa problemet.

Att verifiera din e-postadress på SkyShowtime är det bästa sättet att se till att alla viktiga e-postmeddelanden landar i din inkorg. Gör så här:

1. Logga in på ditt SkyShowtime-konto.
  2. Ser du meddelandet i den lila rutan högst upp på skärmen? Klicka på ”Verifiera nu”.
  3. Gå till din inkorg och leta efter ett e-postmeddelande som ber dig att ”Bekräfta din e-postadress för SkyShowtime”.
  4.  Klicka på knappen för att bekräfta e-postadressen.

Mer information om hur du ändrar din e-postadress finns i Uppdatera din SkyShowtime-kontoinformation