Dobrý den,, jak vám můžeme pomoct?
Jak zrušit nebo downgradovat Prémiové předplatné
Pokud jste se zaregistrovali přímo u nás, můžete Prémiové předplatné zrušit nebo downgradovat online ve svém účtu SkyShowtime.
Zrušení Prémiového předplatného
- Přejděte do části Plány a platby.
- Klikněte na svůj plán v části Správa plánu, například na „Prémiový – měsíční“.
- Na nové stránce sjeďte dolů na RYCHLÉ ODKAZY a klikněte na Zrušit (červený text s červeným křížkem vedle).
- Dál na každé stránce klikněte na Pokračovat (fialové tlačítko), dokud nenarazíte na stránku s možností Potvrdit zrušení.
Co se stane s mými nabídkami?
Máte právo své předplatné kdykoli zrušit, ale pamatujte, že přijdete o původní propagační nabídku. Pokud se však s vaším předplatným pojí minimální závazné období, dojde ke zrušení na konci tohoto období.
Zrušte pravidelné platby
Nezapomeňte zrušit všechny pravidelné platby převodem z účtu, které jste si u své banky kvůli úhradám za službu SkyShowtime nastavili. Dále mějte na mysli, že pokud máte závaznou nabídku, bude fakturace prováděna až do konce závazné lhůty.
Jak dlouho po zrušení můžu ještě sledovat obsah?
Nabízený obsah můžete nadále sledovat až do konce svého fakturačního období, a to bez ohledu na to, jestli jste měli měsíční, roční čí závazné předplatné. Jakmile předplatné zrušíte, bude na vaši registrovanou e-mailovou adresu zaslán potvrzovací e-mail, ve kterém se dozvíte, jak dlouho budete mít ke službě přístup. Váš účet SkyShowtime zůstane aktivní, abyste si mohli předplatné kdykoli obnovit.
Downgrade z Prémiového plánu
- Přejděte do části Plány a platby.
- Klepněte na Změnit plán v části RYCHLÉ ODKAZY. Otevře se nová stránka s dostupnými plány.
- Vyberte si plán a klepněte na Změnit plán.
- Provedením platby tuto změnu dokončete.
Kdy začne downgrade platit?
Při downgradu se změny projeví na konci aktuálního fakturačního cyklu. Do té doby můžete i nadále využívat výhod Prémiového plánu.
Jak před donwgradem změnit způsob platby?
1. Přejděte do části Plány a platby.
2. V části RYCHLÉ ODKAZY klikněte na Aktualizovat způsob platby.
3. Vyberte si preferovaný způsob platby a postupujte podle pokynů na obrazovce.
Pokud jsou vaše platební údaje skryté:
- Klepněte na Zobrazit v části Rozšířené zabezpečení.
- Na vaši registrovanou e-mailovou adresu zašleme jednorázový kód.
- Zadejte jednorázový kód do části Rozšířené zabezpečení a odešlete ho.
- Klikněte na tlačítko Aktualizovat způsob platby a postupujte podle pokynů.
Zůstanou mi všechny slevy, pokud se rozhodnu pro downgrade?
Ne. Když přejdete na jiný plán v rámci downgradu, trvale ztratíte všechny nabídky nebo slevy, které jsou aktuálně uplatňovány na vašem účtu. Pokud využíváte závaznou nabídku, změna ji nijak neovlivní do konce její platnosti.
Pomozte nám články vylepšit, aby byly užitečnější. Byl tento článek jasný?