Lataa sisältöä laitteellesi

Haluatko apua sarjojen ja elokuvien ahmimisen hallintaan? Voimme auttaa ratkaisun löytämisessä.

Jos sinulla on SkyShowtime Standard Plus -tilaus, voit ladata jopa 30 sarjaa ja elokuvaa laitteellesi ja katsoa niitä offline-tilassa missä ja milloin tahansa.

SkyShowtime-sisällön lataaminen

Tässä yksinkertainen ohje SkyShowtime-sisällön lataamiseen:

1. Lataa SkyShowtime-sovellus laitteellesi.
  2. Kirjaudu SkyShowtime-tilitiedoillasi.
  3. Valitse TV-sarja tai elokuva, jonka haluat ladata.
  4. Napsauta Lataa.

Muista, että kaikki nimikkeet eivät ole ladattavissa, ja voit ladata enintään 30 nimikettä kaikista rekisteröidyistä laitteistasi.

Lataukset säilyvät laitteellasi 48 tuntia siitä, kun katsot niitä ensimmäisen kerran, tai 30 päivää, jos et ole vielä toistanut niitä.

Voit ladata nimikkeen niin monta kertaa kuin haluat, kunhan se on edelleen saatavilla SkyShowtimessa.

Näin löydät SkyShowtime-lataukset

1. Kirjaudu SkyShowtime-sovellukseen.
  2. Valitse profiili, jota käytit sisällön lataamiseen.
  3. Klikkaa näytön alareunassa olevaa alaspäin osoittavaa nuolta.
  4. Näet tähän osioon tallennetut latauksesi.

Voit myös tehdä oman katsomislistan, jonka avulla voit muokata katselukokemustasi henkilökohtaisemmaksi ja katsoa SkyShowtime-sisältöä televisiossasi.