Mitä ominaisuuksia SkyShowtime tarjoaa?

Mitä enemmän ominaisuuksia, sitä parempi show!

Maksimoi SkyShowtime-suoratoistokokemuksesi. Tutustu tärkeimpiin ominaisuuksiin alla.

SkyShowtimen tuoteominaisuudet

OminaisuusKuvaus

Alustat

• Voit suoratoistaa SkyShowtime-sisältöä iOS- ja Android-laitteilla sekä älytelevisioissa. Katso täydellinen luettelo kohdasta SkyShowtimen tukemat laitteet.

Monikielinen ääni ja tekstitykset

Katso lisätietoja artikkelista Millä kielillä voin katsoa SkyShowtimea?

Videon resoluutio

• Kaikki nimikkeemme ovat saatavilla HD-laatuisina. Pyrimme nostamaan sisältöä 4K-tasolle; voit odottaa sen tapahtuvan pian.

• Tuemme 512 x 288 pikselin resoluutiosta jopa 1920 x 1080 pikselin resoluutioon.

Ääni

Uppoudu toimintaan Dolby Digital 5.1:n* avulla kaikilla tuetuilla laitteilla, joissa on 5.1-tilaäänitila.

*Huomaathan, että Dolby Digital 5.1 ei välttämättä ole käytettävissä kaikessa sisällössä

Saavutettavuus

Jatkuva toisto

Aloita suoratoisto yhdellä laitteella ja jatka katsomista toisella laitteella.

Offline-videolataukset

Jäsenet, joilla on Standard Plus -tilaus, voivat ladata enintään 30 TV-sarjaa ja elokuvaa.

Kuva kuvassa

Katso TV-sarjaa tai elokuvaa samalla kun käytät laitteellasi muita sovelluksia.

Samanaikaiset suoratoistot

Tilausmallimme on suunniteltu yhdelle kotitaloustunnukselle. Standard Plus tarjoaa kaksi samanaikaista striimiä ja useita profiileja, kun taas Standard with Ads tarjoaa yhden samanaikaisen striimin ja useita profiileja.

Lapset

Määritä lapsillesi lapsiprofiilit, niin näytämme heille vain sellaista SkyShowtime-sisältöä, jonka luokittelu on TV-PG/PG tai alempi.

Lapsilukko

Luo lapsilukon PIN-koodi tai aseta ikärajoitukset, jotta profiileihin ei pääse luvatta eikä aikuissisällön estoja voi kiertää EU-säännösten mukaisesti.

Katselulista

Lisää suosikkitelevisiosarjasi ja -elokuvasi Omaan listaan tai Omaan sisältöön, josta löydät ne helposti myöhemmin.

Joustava sisältöhaku

• Hae TV-sarjoja ja elokuvia genren, sarjan ja näyttelijöiden mukaan.

• Hae kielen mukaan (englanti tai paikallinen kielesi).

Pidätkö näkemästäsi? Rekisteröidy SkyShowtimeen tai kirjaudu sisään suoratoistaaksesi nyt.