Tuetut laitteet

Voit katsella SkyShowtime-sisältöä milloin ja missä tahansa monilla laitteilla ja verkkoselaimilla.

Tässä on luettelo kaikista tuetuista laitteista.

Verkkoselaimet

Chrome 110+ (Windows/Mac)

Firefox 110+ (Windows/Mac)

MS Edge 110+ (Windows/Mac)

Safari 14+ (Mac)

Mobiililaitteet ja taulutietokoneet

• Android 7.0 tai uudempi

• iOS 13 tai uudempi

Tietokoneet

• Chrome-käyttöjärjestelmä

• Mac OS -käyttöjärjestelmä

• Windows-tietokone

Huomaa, että SkyShowtimea voi käyttää tietokoneella vain verkkoselaimen kautta, koska Windows 11:lle ei ole saatavilla erillistä sovellusta.

Älytelevisiot

• Apple TV HD (4. sukupolvi) tai uudempi

• Android TV 6.0 tai uudempi: voit katsella SkyShowtimea monilla Androidia tukevilla älytelevisioilla (esim. Sony Bravia) ja mediatoistimilla (mukaan lukien NVIDIA Shield), kunhan niissä on Android OS 6.0 tai uudempi käyttöjärjestelmä

• LG webOS 3.5 tai uudempi

• Samsung-älytelevisiot (vuosimalli 2017 tai sitä uudemmat), joissa on Tizen OS 3.0 tai uudempi käyttöjärjestelmä. Tarkista Samsung-televisiosi vuosimalli.

Suoratoistolaitteet

• Chromecast (1. sukupolvi tai uudempi), mukaan lukien Chromecast Google TV:llä

Rootatut laitteet

Emme tue mitään rootattuja laitteita.

Mikä on rootattu laite?

Kyseessä on laite, jonka käyttöjärjestelmä on murrettu valmistajan asettamien rajoitusten poistamiseksi ja sellaisten edistyneempien toimintojen käyttämiseksi, jotka eivät muuten ole käytettävissä.

Oletko valmis aloittamaan suoratoiston? Kirjaudu sisään tai lataa SkyShowtime-sovellus laitteellesi.