Kuinka peilata SkyShowtime televisioon

Voit peilata sisältöä SkyShowtime-sovelluksesta tai osoitteesta skyshowtime.com mihin tahansa älytelevisioon, joka tukee Chromecast- tai AirPlay-tekniikoita. Jos sinulla on kotiteatterijärjestelmä, voit ottaa siitä kaiken irti – tai voit yksinkertaisesti nauttia elokuvamaisesta SkyShowtime-kokemuksesta mukavasti kotoa käsin.

SkyShowtimen peilaus AirPlayn avulla

Voit peilata SkyShowtime-sisältöä iPhonesta, iPadista ja iPod touchista älytelevisiossa tai Apple TV:ssä Apple Airplayn avulla.

Kirjaudu SkyShowtime-sovellukseen ja noudata sitten kohdassa iPhonen, iPadin tai iPod touchin peilaaminen televisioon annettuja ohjeita.

Jos olet asentanut Apple TV:n älytelevisioon, esimerkiksi Samsung-televisioon, sinun on ehkä ensin kirjauduttava sisään Apple TV -sovellukseen, jotta voit peilata SkyShowtime-sisältöä.

SkyShowtimen peilaus Google Castin avulla

Jos katsot SkyShowtimea Android-laitteella tai tietokoneella, voit myös peilata sisältöä TV-ruudulle. Tämä edellyttää, että laitteesi ovat samassa Wi-Fi-verkossa kuin televisiosi ja että käytät televisiota, jossa on sisäänrakennettu Chromecast-tekniikka.

Peilaaminen Android-laitteesta televisioon:

1. Kirjaudu SkyShowtime-sovellukseen

2. Valitse katseluprofiili

3. Valitse TV-sarja tai elokuva, jonka haluat peilata

4. Klikkaa Cast-kuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa

5. Valitse TV

6. Valitse sitten Toista, jotta voit peilata haluamasi TV-ohjelman tai elokuvan

Peilaaminen tietokoneesta televisioon:

1. Kirjaudu sisään osoitteessa skyshowtime.com Google Chrome -selaimella

2. Valitse katseluprofiili

3. Klikkaa selaimen oikeassa yläkulmassa olevaa kebab-valikkoa ja valitse Cast

4. Valitse TV ja sitten Toista, jotta voit peilata haluamasi TV-ohjelman tai elokuvan

Voit palata SkyShowtime-sovellukseen ja poistua sieltä tai käyttää muita laitteesi sovelluksia peilauksen aikana – sisällön toisto jatkuu televisiossasi.

Peilaaminen Apple- tai Android-mobiililaitteesta Chromecast-donglen (eli Google Snow'n) avulla

Varmista, että Chromecast-dongle on samassa Wi-Fi-verkossa kuin käyttämäsi mobiililaite ja että se on yhdistetty älytelevisioon ja siihen on kytketty virta. Toimi sitten seuraavasti:

1. Kirjaudu SkyShowtime-sovellukseen mobiililaitteessasi
  2. Valitse katseluprofiili
  3. Valitse sisältö, jonka haluat katsoa
  4. Klikkaa Cast -kuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa
  5. SkyShowtime-käynnistyslogo tulee nyt TV-ruudullesi
  6. SkyShowtime-videosoitin avautuu ja sisältösi toisto alkaa

Lisäksi, jos otat tekstitykset käyttöön SkyShowtime-sovelluksessa, ne näkyvät myös televisiossasi.

Tarvitsetko lisää apua? Ota yhteyttä.