Mukauta SkyShowtime-tekstitysten ulkoasua

Paranna SkyShowtime-katselukokemustasi muuttamalla tekstitysten ulkoasu sellaiseksi kuin haluat. Sen voi tehdä kaikilla tuetuilla laitteilla.

Tekstitysten ulkoasun muuttaminen

1. Kirjaudu SkyShowtimen asetuksiin
  2. Vieritä alas kohtaan Tekstityksen ulkoasu ja valitse Säädä
  3. Säädä tekstityksen ulkoasu yhdessä tai useammassa näistä kentistä:
  • Tekstin koko
  • Fontti
  • Ikkuna
  • Tausta
  • Varjo
  1. Tallenna tekstitysasetuksesi

Valmista tuli, ja nyt pääset nauttimaan entistäkin paremmasta SkyShowtime-katselukokemuksesta.

Ennen sitä kannattaa lukea, mitä kaikkea voit tehdä SkyShowtime-tililläsi. Säästät aikaasi myöhemmin!