Hei,, Miten voimme auttaa?
SkyShowtime-tilin sulkeminen pysyvästi
Voit pyytää tilisi pysyvää sulkemista tai pääsyä henkilötietoihisi täyttämällä SkyShowtimen tietopyyntölomakkeen.
Tietopyyntöjen tyypit
Lähettämällä SkyShowtimen tietopyyntölomakkeen voit:
• poistaa henkilötietosi pysyvästi
• päästä henkilötietoihisi
• siirtää henkilötietosi.
Tilin sulkeminen pysyvästi
- Siirry SkyShowtimen tietopyyntölomakkeeseen.
- Valitse pyynnön tarkoitusvaihtoehdoksi Poista henkilötietoni.
- Syötä etunimesi, sukunimesi, sähköpostiosoitteesi ja maasi.
- Valitse reCAPTCHA-ruutu ja napsauta Lähetä.
- Saat OneTrustilta sähköpostiviestin, jossa on linkki sähköpostiosoitteesi vahvistamiseksi – vahvista osoitteesi lähettääksesi pyynnön.
Peruuttaako tilini poistaminen myös SkyShowtime-tilaukseni?
Ei. Tietojesi pysyvä poistaminen ja tilisi sulkeminen ei peruuta tulevia maksuja, kuten tilauksen automaattisia uusimismaksuja (eli suoraveloituksia). Muista tarkistaa ja peruuttaa maksusitoumuksesi. Esimerkiksi jos tilauksesi laskutetaan kolmannen osapuolen (kuten Applen tai Rokun) kautta, sinun täytyy ottaa suoraan yhteyttä kyseiseen osapuoleen maksujen lopettamiseksi.
Voinko kirjautua sisään tai katsoa enää mitään sen jälkeen, kun olen pyytänyt poistamaan SkyShowtime-tilini?
Et. Heti kun vahvistat sähköpostiosoitteesi, tilisi poistoprosessi alkaa, etkä pääse kirjautumaan sisään tai katsomaan mitään. Menetät myös pääsyn kaikkeen sisältöön ja kaikkiin tilitietoihisi.
Jos muutat mielesi, sinun täytyy rekisteröidä uusi SkyShowtime-tili eri sähköpostiosoitteella ja ostaa uusi tilaus.
Voinko rekisteröityä uudelleen samalla sähköpostiosoitteella?
Kyllä, mutta sinun täytyy odottaa, kunnes saat sähköpostitse vahvistuksen siitä, että vanha SkyShowtime-tilisi on poistettu pysyvästi. Sen jälkeen voit luoda uuden tilin ja tehdä uuden tilauksen samalla sähköpostiosoitteella.
Kuinka kauan tilini pysyvä poistaminen kestää?
Kun olet vahvistanut sähköpostiosoitteesi, pyyntösi käsittelyyn menee korkeintaan 30 päivää. Mutta älä huoli, sillä lähetämme sinulle sähköpostia pitääksemme sinut ajan tasalla pyynnön tilasta koko ajan.
Koska kyseessä ovat arkaluonteiset tiedot, saatamme pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi ennen tilisi pysyvää poistamista. Jos lähetät pyynnön jonkun muun puolesta, saatamme myös pyytää todisteita siitä, että sinulla on valtuudet toimia hänen puolestaan.
Katso lisätietoja SkyShowtimen tietosuojakäytännöstä.
Suljin SkyShowtime-tilini, mutta minulta veloitetaan edelleen palvelusta
Tilisi poistaminen ei estä palvelun tulevia maksuja, kuten automaattisia uusimismaksuja (eli suoraveloituksia). Muista tarkistaa ja peruuttaa maksusitoumuksesi. Esimerkiksi jos tilauksesi laskutetaan kolmannen osapuolen (kuten Applen tai Rokun) kautta, sinun täytyy ottaa suoraan yhteyttä kyseiseen osapuoleen maksujen lopettamiseksi.
Auta meitä parantamaan artikkeleitamme. Oliko tämä tarpeeksi selkeä?