SkyShowtime.com ei toimi

Onko sinulla ongelmia sisällön suoratoistamisessa skyshowtime.comissa tai verkkosivusto ei lataudu? Katso vianmääritysvinkkimme alta, ennen kuin vihastut.

1. Kokeile toistaa muita nimikkeitä

Jos TV-sarja tai elokuva, jota yrität suoratoistaa, ei lataudu, kokeile suoratoistaa muita nimikkeitä. Jos niiden toisto onnistuu normaalisti, toistamasi sisältö on luultavasti vioittunut. Ota meihin yhteyttä, niin ilmoitamme siitä tekniselle tiimillemme.

1. Tarkista SkyShowtime-palvelun tila

Jos SkyShowtime ei toimi sovelluksessa tai selaimessa ja minkään TV-sarjan tai elokuvan toisto ei onnistu, luultavasti ongelma koskee koko palvelua. Tarkista Palvelun tila -sivumme. Jos olemme tietoisia ongelmasta, julkaisemme sen siellä.

1. Kirjaudu ulos SkyShowtime.comista

Napsauta SkyShowtimen etusivulla avatariasi ja sitten Tili. Valitse siellä sivun oikeassa yläreunassa oleva pieni profiilikuvake ja Kirjaudu ulos. Odota muutama minuutti ja kirjaudu takaisin sisään.

1. Käynnistä selain uudelleen

Korjaa mahdolliset häiriöt sulkemalla selain ja avaamalla se uudelleen.

1. Tyhjennä välimuisti ja evästeet

Olet ehkä kuullutkin tästä, mutta selaustietojen tyhjentäminen on usein helppo kikka saada sivustot ja sivut jälleen toimimaan. Valitse alta joku tuetuista verkkoselaimista saadaksesi ohjeet:

1. Käynnistä laitteesi uudelleen

Oletko yrittänyt sammuttaa laitteen ja käynnistää sen uudelleen? Tämä peruskonsti tepsii usein.

1. Tarkista internetyhteytesi

Varmista Wi-Fi-verkkosi toimivuus kokeilemalla muuta verkkosisältöä.

1. Käynnistä reititin uudelleen

Kokeile tätä, jos suoratoistat SkyShowtime-sisältöä kotona ja internetyhteytesi temppuilee.

1. Kirjaudu ulos SkyShowtimesta kaikilla laitteilla

Hyvä keino on kirjautua ulos kaikista yhdistetyistä laitteista synkronoinnin nollaamiseksi ja mahdollisten palvelimillimme tallentuneiden vioittuneiden tietojen, jotka voivat aiheuttaa toisto-ongelmia, poistamiseksi.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Ota yhteyttä, niin tutkimme asiaa.