Ääniongelmat SkyShowtimessa

Suoratoistatko nimikettä skyshowtime.comissa tai SkyShowtime-sovelluksessa ja sisällön äänet ovat vääristyneet? Älä anna häiriön pilata tunnelmaa, vaan kokeile seuraavia ohjeita.

1. Kokeile toistaa muita nimikkeitä

Jos suoratoistamasi TV-sarjan tai elokuvan ääni on vääristynyt, kokeile toistaa muita nimikkeitä. Jos ne toimivat hyvin, kyseisessä sisällössä on todennäköisesti ongelma. Ota yhteyttä, niin ilmoitamme siitä teknisille tiimeillemme.

1. Tarkista SkyShowtime-palvelun tila

Jos ääniongelma esiintyy kaikessa sisällössä, ongelma todennäköisesti koskee koko palvelua. Tarkista Palvelun tila -sivumme. Jos olemme tietoisia ongelmasta, julkaisemme sen siellä.

1. Kirjaudu ulos SkyShowtime-tililtäsi

SkyShowtime.com-sivustolla

Siirry SkyShowtime-tilillesi ja napsauta sitten sivun oikeassa yläkulmassa olevaa pientä profiilikuvaketta ja Kirjaudu ulos. Odota muutama minuutti ja kirjaudu takaisin sisään.

SkyShowtime-sovelluksessa

Napsauta SkyShowtime-sovelluksen etusivua, napsauta avatariasi ja sitten Tili-painiketta. Siirry sieltä kohtaan Asetukset ja valitse Kirjaudu ulos (ruudun alareuna). Odota muutama minuutti ja kirjaudu takaisin sisään.

1. Käynnistä selain tai laite uudelleen

Korjaa mahdolliset häiriöt sulkemalla selain ja avaamalla se uudelleen tai käynnistämällä laitteesi uudelleen.

1. Tarkista internetyhteytesi

Varmista Wi-Fi-verkkosi toimivuus kokeilemalla muuta verkkosisältöä.

1. Tyhjennä välimuisti ja evästeet

Olet ehkä kuullutkin tästä, mutta selaustietojen tyhjentäminen on usein helppo kikka saada sivustot ja sivut jälleen toimimaan. Valitse alta joku tuetuista verkkoselaimista saadaksesi ohjeet:

Katso lisätietoa kohdasta Millä kielillä voin katsoa SkyShowtimea?