Miksi näen toisen maan SkyShowtime-sivuston tai -sovelluksen?

Saatat nähdä toisen maan katselukokemuksen, kun luot uuden SkyShowtime-tilin skyshowtime.com-sivustolla tai SkyShowtime-sovelluksen kautta.

Olemme tutkineet asiaa: näyttäisi siltä, että käyttämäsi IP-osoitteen maantieteellinen sijainti liittyy eri maahan kuin siihen, jossa olet. Myös naapurimaiden rajan läheisyys voi olla tekijä.

Mistä tiedän, onko kyseessä maantieteelliseen sijaintiin liittyvä ongelma?

Ota yhteys Internet-palveluntarjoajaasi (ISP) ja pyydä heitä vahvistamaan IP-osoitteesi tarkka sijainti.

Vaihtoehtoisesti voit yrittää muodostaa yhteyden toiseen Internet-palveluntarjoajaan, esimerkiksi kahvilassa tai ostoskeskuksessa, tai vaihtaa Wi-Fi-yhteydestä mobiilidatayhteyteen ja päinvastoin. Jos näin tekemällä saat käyttöösi omaa maatasi koskevan SkyShowtime-katselukokemuksen, todennäköisesti kyseessä on IP-osoitteeseesi liittyvä sijaintiongelma. Tällöin Internet-palveluntarjoajasi neuvoo, miten kannattaa toimia.

Mitä teen, jos IP-osoitteeni vastaa maantieteellistä sijaintiani?

Jos Internet-palveluntarjoajasi vahvistaa, että IP-osoitteesi sijainti vastaa maata, jossa olit liittyessäsi SkyShowtimeen, ota meihin yhteyttä. Ota valmiiksi seuraavat tiedot:

• IP-osoitteesi

• Missä maassa olet?

• Mikä oikean maan pitäisi olla?

• Sen laitteen merkki/malli, jolla rekisteröidyit SkyShowtimeen

• Käytätkö VPN-yhteyttä?

• Käytätkö Wi-Fiä vai mobiilidataa?

• Onko sinulla edelleen ongelma, kun vaihdat mobiilidatasta Wi-Fi-verkkoon ja päinvastoin tai kun muodostat yhteyden toiseen Internet-palveluntarjoajaan?

• Mitä Internet-palveluntarjoajaa käytät?

Sen jälkeen voimme tutkia asiaa tarkemmin. Ota yhteyttä nyt.