Zdravo,, Kako da vam pomognemo?

Kako trajno zatvoriti svoj SkyShowtime nalog


 
Budite uvereni da svi zahtevi prolaze kroz veoma bezbedan i automatizovan sistem, a mi ćemo vas obavestiti kada ih budemo primili. 
 
Evo kako trajno izbrisati svoj SkyShowtime nalog:
  1. Idite na SkyShowtime obrazac zahteva za pristup podacima
  2. Izaberite opciju „Podnosim ovaj zahtev za“ Brisanje mojih podataka o ličnosti
  3. Unesite svoje ime, prezime, adresu e-pošte i zemlju
  4. Označite polje reCAPTCHA i kliknite na Pošalji
  5. Dobićete e-poštu od OneTrust-a sa vezom za potvrdu vaše adrese e-pošte - potvrdite je da biste dovršili zahtev. 
Da li brisanje mog naloga otkazuje i moju pretplatu na SkyShowtime?
Mogu li se prijaviti ili gledati bilo šta nakon što zatražim brisanje svog SkyShowtime naloga?
Mogu li se ponovo prijaviti sa istom adresom e-pošte?
Koliko vremena je potrebno da se trajno izbriše moj nalog?
Zatvorio/la sam svoj SkyShowtime nalog, ali mi se usluga još uvek naplaćuje

© 2026 SkyShowtime Limited. Svi SKY i SHOWTIME zaštitni znakovi i bilo koja intelektualna svojina koju oni sadrže u vlasništvu  su Sky Limited i Showtime Networks Inc., respektivno, i koriste se pod licencom SkyShowtime Limited. Svi zaštitni znaci Paramount, a Skydance Corporation, NBCUniversal, Peacock i srodnih kompanija i bilo koja intelektualna svojina koju oni sadrže u vlasništvu su njihovih dotičnih vlasnika. Sva prava su zaštićena.