Maak een kijklijst op SkyShowtime

Vind snel je favoriete SkyShowtime-inhoud en mis nooit meer een moment met 'Mijn lijst'.

Inhoud toevoegen aan Mijn lijst

1. Ga naar je SkyShowtime-profiel via de browser of download de SkyShowtime-app
  2. Start of open het tv-programma dat of de film die je aan je kijklijst wilt toevoegen
  3. Klik op de knop '+ Mijn lijst'

En voila! Je favoriete SkyShowtime-inhoud is nu toegevoegd aan 'Mijn lijst'.

Om toegang te krijgen tot Mijn lijst, blader je omhoog naar de bovenkant van de pagina en klik je op de knop 'Mijn lijst'. Gemakkelijk, toch?

Wil je iets anders proberen? Bekijk onze nieuwe en exclusieve content.