SkyShowtime spiegelen naar je tv

Je kunt inhoud van je SkyShowtime-app of skyshowtime.com spiegelen op elke smart-tv die Chromecast- of AirPlay-technologieën ondersteunen en het maximale uit je thuisbioscoopsysteem halen als je er een hebt, of gewoon lekker thuis van een filmische SkyShowtime-ervaring genieten.

SkyShowtime spiegelen met Airplay

Je kunt SkyShowtime-inhoud van je iPhone, iPad en iPod touch spiegelen op een smart-tv of Apple TV met Apple Airplay.

Meld je gewoon aan op je SkyShowtime-app en volg de stappen in Je iPhone, iPad of iPod touch spiegelen naar een tv.

Als je Apple TV op je smart-tv hebt geïnstalleerd, bijvoorbeeld Samsung TV, moet je je mogelijk eerst aanmelden op de Apple TV-app om SkyShowtime-inhoud te kunnen spiegelen.

SkyShowtime spiegelen met Google Cast

Als je SkyShowtime bekijkt op een Android-apparaat of computer, kun je ook inhoud spiegelen op een tv-scherm, zolang je apparaten zich op hetzelfde wifi-netwerk bevinden als je tv en je een tv gebruikt met ingebouwde Chromecast-technologie.

Spiegelen van een Android-apparaat naar een tv

1. Meld je aan op de SkyShowtime-app

2. Selecteer een weergaveprofiel

3. Kies het tv-programma dat of de film die je wilt spiegelen

4. Klik op het pictogram 'Casten' in de rechterbovenhoek van het scherm

5. Selecteer 'TV'

6. Vervolgens kun je het tv-programma of de film afspelen dat/die je wilt spiegelen

Spiegelen van computer naar tv

1. Meld je aan op skyshowtime.com via de Google Chrome-browser

2. Selecteer een weergaveprofiel

3. Klik op het kebabmenu in de rechterbovenhoek van de browser en selecteer 'Casten'

4. Kies 'TV' en vervolgens 'Afspelen' om het tv-programma of de film af te spelen dat/die je wilt spiegelen

Je kunt in en uit je SkyShowtime-app stappen of andere apps op je apparaat gebruiken tijdens het spiegelen, omdat het afspelen van de inhoud op je tv blijft doorgaan.

Spiegelen vanaf een mobiel Apple- of Android-apparaat met de Chromecast-dongle (d.w.z. Google Snow)

Zorg ervoor dat je Chromecast-dongle zich op hetzelfde wifi-netwerk bevindt als het mobiele apparaat dat je gebruikt en dat dit is verbonden met je smart-tv en is ingeschakeld en doe vervolgens het volgende:

1. Meld je aan bij de SkyShowtime-app op je mobiele apparaat

2. Selecteer een weergaveprofiel

3. Kies de inhoud die je wilt bekijken

4. Klik op het pictogram 'Casten' in de rechterbovenhoek van het scherm

5. Er wordt nu een SkyShowtime-startlogo op je tv-scherm weergegeven

6. De SkyShowtime-videospeler wordt geopend en je inhoud wordt afgespeeld

Als je ondertitels inschakelt in de SkyShowtime-app, worden deze ook op je tv weergegeven.

Meer hulp nodig? Neem contact op.