Ondersteunde apparaten

Je kunt SkyShowtime altijd en overal bekijken op verschillende apparaten en in webbrowsers.

Hier volgt een lijst met de versies die we ondersteunen.

Webbrowsers

Chrome 110+ (Windows/Mac)

Firefox 110+ (Windows/Mac)

MS Edge 110+ (Windows/Mac)

Safari 14+ (Mac)

Mobiele apparaten en tablets

• Android 7.0 of hoger

• iOS 13 of hoger

Computer

• Chrome OS

• Mac OS

• Windows-pc

Houd er rekening mee dat SkyShowtime alleen toegankelijk is op een pc via een webbrowser, aangezien er geen speciale app beschikbaar is voor Windows 11.

Smart-tv's

• Apple TV HD (4e generatie) of hoger

• Android TV 6.0 of hoger: je kunt SkyShowtime bekijken op een breed gamma Android-smart-tv's, zoals Sony Bravia, en op set-topboxen, waaronder NVIDIA Shield, zolang die werken met Android OS 6.0

• LG webOS 3.5 of hoger

Streaming-apparaten

• Chromecast 1e generatie of hoger, inclusief Chromecast met Google TV

Geroote apparaten

We ondersteunen geen geroote apparaten.

Wat is een geroot apparaat?

Het is elk apparaat waarvan het besturingssysteem is gejailbreakt om de beperkingen te verwijderen die door de fabrikant zijn opgelegd en functies op een hoger niveau te bereiken die anders niet beschikbaar zijn.

Ben je klaar om te streamen? Meld je aan of download de SkyShowtime-app op je apparaat.