Een probleem met de SkyShowtime-app oplossen op je smart-tv

Ik kan de app niet vinden op mijn smart-tv

Laten we eens kijken of je tv compatibel is. Onze ondersteunde smart-tv-modellen zijn onder meer:

LG webOS 3.5 of nieuwer, Apple TV HD (4e generatie) of nieuwer, Android TV 6.0 of nieuwer en Samsung Smart TV-modellen uit 2017 of later die draaien op Tizen OS 3.0 of nieuwer.

Je kunt je geïnstalleerde apps vinden in de appstore van je tv-apparaat. Als het er niet staat, moet je het mogelijk opnieuw downloaden.

De app werkt niet zoals het zou moeten

Als eerste stap kun je proberen je apparaat uit te schakelen, een paar seconden te wachten en dan weer in te schakelen. Als dit niet helpt, kun je proberen de app op je apparaat te verwijderen en opnieuw te installeren. Hiermee worden alle gedownloade tv-programma's en films van je apparaat verwijderd en word je uitgelogd bij je SkyShowtime-account.

De SkyShowtime-app verwijderen van je Apple-apparaat

1. Tik op de SkyShowtime-app op het startscherm en houd deze vast.

1. Tik op 'App verwijderen'.

1. Tik dan op 'App verwijderen'.

De SkyShowtime-app verwijderen van je Android-apparaat

1. Open de Google Play Store op je apparaat.

1. Tik rechtsboven op het pictogram 'Profiel'.

1. Tik dan op 'Apps en apparaten beheren' en selecteer de SkyShowtime-app.

1. Tik op het pictogram 'Profiel' rechtsboven als je in de store bent.

1. Tik dan op 'Apps en apparaten beheren' en selecteer de SkyShowtime-app.

1. Tik ten slotte op 'Verwijderen' om de app te verwijderen.

We raden je aan de app opnieuw te installeren om te zien of het probleem zich blijft voordoen.

Meer hulp nodig? Neem contact op.