Alle apparaten op SkyShowtime een nieuwe naam geven, toevoegen of afmelden

Eventuele wijzigingen die je aan je SkyShowtime-apparatenwilt aanbrengen kun je eenvoudig online uitvoeren.

Je apparaten een nieuwe naam geven

1. Ga naar je SkyShowtime-accountinstellingen
  2. Op het tabblad 'Apparaten' vind je al je geregistreerde apparaten
  3. Klik op de optie 'Hernoemen' naast het apparaat dat je wilt bewerken
  4. Geef het apparaat een andere naam en druk vervolgens op de knop 'Naam wijzigen' om op te slaan

Nieuwe apparaten toevoegen

Meld je gewoon aan op skyshowtime.com vanaf een nieuw apparaat en het wordt automatisch toegevoegd aan je SkyShowtime-account.

Alle apparaten afmelden

Selecteer in het gedeelte 'Apparaten' van je SkyShowtime-account 'Afmelden bij alle' om al je apparaten af te melden.

Geregistreerde apparaten verwijderen

Apparaten worden automatisch verwijderd uit je SkyShowtime-account wanneer je de limiet van 10 apparaten bereikt, terwijl je nieuwe toevoegt. Er is momenteel geen optie om apparaten afzonderlijk te verwijderen.

Zie Hoeveel gelijktijdige streams op SkyShowtime?voor meer informatie.