Hallo,, hoe kunnen we je helpen?
Premium annuleren of downgraden
Als je je rechtstreeks bij ons hebt aangemeld, kun je je Premium-abonnement online opzeggen of naar een lager abonnement overzetten via je SkyShowtime account.
Premium annuleren
- Ga naar Abonnementen en betalingen
- Klik op je abonnement onder Je abonnement beheren en dan op 'Premium Maandelijks' bijvoorbeeld
- Scrol op de nieuwe pagina naar beneden naar SNELKOPPELINGEN en klik op Annuleren (rode tekst met een rood kruisje ernaast)
- Klik daarna op elke pagina op Doorgaan (paarse knop), totdat je bij een pagina komt met de optie Opzegging bevestigen.
Wat gebeurt er met mijn aanbiedingen?
Je hebt het recht om je abonnement op elk moment op te zeggen, maar houd er rekening mee dat je je promotie dan verliest. Als er echter een minimale verplichtingsperiode geldt voor je abonnement, dan gaat de annulering aan het einde van die periode in.
Je automatische incasso annuleren
Vergeet niet om andere automatische incasso's te annuleren die je bij je bank hebt ingesteld om SkyShowtime te betalen. Als je bovendien een vast contract hebt, worden de kosten in rekening gebracht tot het einde van de contractperiode.
Hoe lang kan ik blijven kijken nadat ik heb geannuleerd?
Je kunt content bekijken tot het einde van je factureringsperiode, of het nu gaat om een maandelijks, jaarlijks of vast abonnement. Zodra je opzegt, krijg je een bevestigingsmail gestuurd naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven, waarin staat hoe lang je nog toegang hebt tot de dienst. Je SkyShowtime-account blijft actief, zodat je je abonnement op elk moment weer kunt activeren.
Downgraden van Premium
- Ga naar Abonnementen en betalingen
- Tik op Abonnement wijzigen onder SNELKOPPELINGEN. Er wordt een nieuwe pagina geopend waarop de beschikbare abonnementen te zien zijn
- Kies een plan en klik vervolgens op Abonnement wijzigen
- Voltooi de betaling om de wijziging af te ronden.
Vanaf wanneer gaat de downgrade in?
Als je teruggaat naar een lager abonnement, worden de wijzigingen van kracht aan het einde van je huidige factureringsperiode. Tot die tijd kun je blijven genieten van de voordelen van het Premium-abonnement.
Hoe verander ik mijn betalingsmethode vóór het downgraden?
1. Ga naar Abonnementen en betalingen
2. Klik onder SNELKOPPELINGEN op Werk betalingsmethode bij
3. Kies je voorkeursbetalingsmethode en volg de instructies op het scherm.
Mijn betalingsinformatie is verborgen.
- Tik op Tonen onder Uitgebreide beveiliging
- We sturen een eenmalige code naar je geregistreerde e-mailadres
- Voer de eenmalige code in bij Uitgebreide beveiliging en dien in
- Klik op Werk betalingsmethode bij en volg de instructies.
Blijf ik mijn kortingen behouden als ik naar een lager abonnement overstap?
Nee. Als je je abonnement naar een lager niveau verlaagt, verlies je voorgoed alle aanbiedingen of kortingen die momenteel op je account van toepassing zijn, tenzij je een aanbieding met een vaste looptijd hebt. In dat geval gaat de wijziging pas in aan het einde van die vaste periode.
Help ons onze artikelen te verbeteren. Was dit artikel duidelijk?