E-mail waarin wordt gezegd dat mijn SkyShowtime-accountinformatie is bijgewerkt

Heb je een e-mail ontvangen waarin staat dat je SkyShowtime-e-mailadres, -wachtwoord of -betaalmethode is bijgewerkt, maar heb je dat niet zelf gedaan?

Klik op de knop 'Contact' aan de rechterkant of onderaan je scherm (mobiel) om contact op te nemen en wij zullen het onderzoeken.

Voor meer informatie over het bijwerken van je accountgegevens, raadpleeg je Je SkyShowtime-accountgegevens bijwerken.