SkyShowtime-e-mailadres bijwerken

Je kunt je SkyShowtime-e-mailadres online bijwerken door in te loggen op je account. Je hoeft alleen de onderstaande stappen te volgen:

1. Ga naar 'Instellingen' aan je linkerkant en klik op 'E-mail bijwerken'.
2. Controleer je e-mail op instructies over hoe je je e-mail kunt wijzigen. Klik op de knop 'E-mailadres wijzigen'.
3. Voer je nieuwe e-mail in en klik op 'E-mail bijwerken'.

We sturen je vervolgens nog een e-mail waarin we je vragen je nieuwe e-mailadres te verifiëren. Volg de e-mailinstructies om je SkyShowtime-e-mail te verifiëren.

Als je een fout e-mailadres hebt ingevoerd toen je je aanmeldde voor SkyShowtime, neem je contact met ons op zodat we je kunnen helpen dit te corrigeren.

Zie het artikel Je SkyShowtime-accountgegevens bijwerken voor meer informatie.