Ik kan mijn e-mailadres niet verifiëren of bijwerken vanwege een typfout

Typfouten komen altijd voor!

Als je per ongeluk je e-mailadres verkeerd hebt gespeld toen je je aanmeldde bij SkyShowtime en je het niet kunt verifiëren of bijwerken, neem dan contact met ons op en wij zullen je helpen het probleem op te lossen.

Het verifiëren van je SkyShowtime-e-mailadres is de beste manier om te bevestigen dat alle belangrijke service-e-mails je postvak bereiken. Dit doe je als volgt:

1. Meld je aan op je SkyShowtime-account.
  2. Zie je het bericht in het paarse vak bovenaan het scherm? Klik op 'Verifieer nu'.
  3. Ga naar je postvak en zoek naar een e-mail waarin je wordt gevraagd om "Je e-mailadres voor SkyShowtime te bevestigen".
  4.  Klik op de knop E-mailadres bevestigen.

Zie voor informatie over hoe je je e-mailadres kunt wijzigen Je SkyShowtime-accountgegevens bijwerken