Hoe annuleer ik mijn SkyShowtime-abonnement?

Er zijn verschillenden manieren om je SkyShowtime-abonnement op te zeggen, afhankelijk van hoe je je in eerste instantie hebt geabonneerd.

Ik heb me aangemeld op de SkyShowtime-website.

Als je je rechtstreeks via onze site, skyshowtime.com, hebt geabonneerd en je wilt je SkyShowtime-abonnement opzeggen, dan kun je dat op elk moment online doen. Volg daarvoor deze eenvoudige stappen:

1. Meld je aan met je SkyShowtime-account.

1. Ga naar 'Abonnementen en betalingen' en selecteer 'Abonnement annuleren'.

1. Bevestig dat je wilt doorgaan door te klikken op 'Abonnement annuleren'.

Nadat je je abonnement hebt geannuleerd, kun je de content nog steeds bekijken tot het einde van je factureringscyclus, ongeacht of je een maand- of jaarabonnement hebt. Als je bijvoorbeeld een maandabonnement hebt, kun je de content blijven bekijken voor de rest van de maand waarvoor je al hebt betaald. Als je een jaarabonnement hebt, kun je de content de rest van het jaar bekijken waarvoor je hebt betaald. Ook is je SkyShowtime-account actief, zodat je je abonnement op elk moment opnieuw kunt starten.

Als je besluit je abonnement te annuleren, houd er dan rekening mee dat eventuele speciale kortingen die op je account zijn toegepast, worden verwijderd en dat je deze niet terugkrijgt als je je SkyShowtime-abonnement later opnieuw start.

Meer hulp nodig? Neem contact op.

Ik heb me geabonneerd via Google Play/App Store

Als je je hebt geabonneerd op SkyShowtime via Google Play of de App Store, moet je je abonnement annuleren via de betreffende appstore waar je de aankoop hebt gedaan. Dit komt omdat zij je abonnement volledig beheren.

Het is belangrijk op te merken dat je je SkyShowtime-abonnement niet via de app kunt opzeggen, omdat het los staat van de appstores.

Je abonnement annuleren in de App Store (Apple-apparaten)

Volg deze stappen om je SkyShowtime-abonnement te annuleren op je iPhone of iPad:

1. Open de app 'Instellingen' op je Apple-apparaat.

1. Tik op je naam bovenaan het scherm.

1. Kies de optie 'Abonnementen'.

1. Zoek en selecteer je SkyShowtime-abonnement.

1. Klik op de knop 'Abonnement annuleren'.

1. Bevestig de annulering.

Zodra je deze stappen hebt voltooid, zie je een nieuwe pagina met details over wanneer je SkyShowtime-abonnement eindigt. Bovendien krijg je de mogelijkheid om je abonnement opnieuw te activeren als je van gedachten verandert.

Annuleer je abonnement in de Google Play Store (Android-apparaten)

Als je je SkyShowtime-abonnement wilt annuleren op je Android-apparaat, hoef je alleen maar deze 3 eenvoudige stappen te volgen:

1. Zoek het SkyShowtime-abonnement en selecteer het.

1. Tik ten slotte op 'Abonnement annuleren' om je abonnement op te zeggen.

Als je je hebt geabonneerd op SkyShowtime op je smart-tv van Samsung en deze wilt annuleren, raadpleeg dan onze speciale gids Hoe annuleer ik SkyShowtime op mijn smart-tv van Samsung?

Ik heb me aangemeld via een provider.

Ik heb mijn SkyShowtime-account en alle bijbehorende gegevens verwijderd, maar ik moet nog steeds betalen.

Als je hebt gevraagd om je SkyShowtime-account te verwijderen, houd er dan rekening mee dat het verwijderen van je gegevens alleen toekomstige betalingen, zoals kosten voor automatische verlenging van abonnementen, niet zal voorkomen. Het is belangrijk om je betalingsverplichtingen regelmatig te herzien en te beheren om extra kosten te voorkomen.

Heb je een bericht ontvangen waarin staat dat je SkyShowtime-abonnement zonder je verzoek is opgezegd? Ontdek de reden voor het opzeggen van je abonnement.

We hopen je binnenkort snel weer te zien!