Geluidsproblemen op SkyShowtime

Stream je een titel van skyshowtime.com of de SkyShowtime-app en is het geluid ervan vervormd? Laat deze storing het moment niet bederven, voer de onderstaande stappen uit.

1. Andere titels afspelen

Als het geluid van een tv-programma of film die je aan het streamen bent vervormd is, probeer dan andere titels af te spelen. Als deze wel goed worden afgespeeld, is de kans groot dat er een probleem is met dat specifieke item. Neem contact op en we zullen het melden aan onze technische teams.

1. Controleer de SkyShowtime-servicestatus

Als het geluidsprobleem aanwezig is bij alle items, is er mogelijk een serviceprobleem. Houd onze pagina Servicestatus in de gaten, als er een bekend probleem is, plaatsen we het daar.

1. Meld je af bij je SkyShowtime-account

Op SkyShowtime.com

Ga naar je SkyShowtime-account en klik vervolgens op het kleine profielpictogram rechtsboven op de pagina en op 'Afmelden'. Wacht een paar minuten en meld je opnieuw aan.

In de SkyShowtime-app

Op de startpagina van de SkyShowtime-app klik je op je avatar en vervolgens op de knop 'Account'. Ga vanaf daar naar 'Instellingen' en selecteer 'Afmelden' (onderaan het scherm). Wacht een paar minuten en meld je opnieuw aan.

1. Start je browser of je apparaat opnieuw op

Sluit je browser en open deze opnieuw of start je apparaat opnieuw op om eventuele problemen op te lossen.

1. Controleer je internetverbinding

Probeer wat andere online inhoud af te spelen om te controleren of je wifi actief is.

1. Cache en cookies wissen

Het is een beetje een cliché, maar het wissen van vervelende browsegegevens helpt vaak om sites en pagina's weer aan de praat te krijgen. Kies een van de onderstaande ondersteunde webbrowsers voor instructies:

Zie In welke taal kan ik SkyShowtime kijken? om meer te ontdekken.