SkyShowtime-factuurgegevens bijwerken

Het bijwerken van je betaalmethode kan op verschillende manieren, afhankelijk van hoe je je oorspronkelijk hebt aangemeld.

Ik heb me ingeschreven op skyshowtime.com

Je kunt je factureringsgegevens voor SkyShowtime online bijwerken. Log in op je SkyShowtime-account en volg de onderstaande stappen.

1. Klik op 'Abonnementen en betalingen'.

2. Klik onder 'Betalingsmethode' op 'Betalingsmethode bijwerken'.

3. Selecteer je bank. Je wordt doorgestuurd naar de website van de bank om je betaling af te ronden. Vergeet niet dat je je betaalmethode later kunt wijzigen in je accountinstellingen.

Als Uitgebreide beveiliging is ingeschakeld voor je account, volg dan de onderstaande stappen om dit uit te schakelen.

Uitgebreide beveiliging uitschakelen

1.  Ga naar 'Instellingen' en schakel 'Uitgebreide beveiliging' uit.
  2. We sturen een unieke code naar je geregistreerde e-mailadres.

3. Zodra je de code hebt, ga je naar het tabblad 'Abonnement en betaling' en selecteer je 'Nu weergeven'.

4. Voer de code in zodat we weten dat jij het bent.

5. Klik ten slotte op 'Toepassen'.

Ik heb me aangemeld via de App Store

Volg deze stappen om je betaalmethode op je iPhone of iPad bij te werken:

1. Open het tabblad 'Instellingen'

2. Tik op je naam.

3. Selecteer 'Betaling & levering'. Mogelijk word je gevraagd om je aan te melden met je Apple ID.

4. Tik op 'Betaalmethode toevoegen', voer de gegevens van de nieuwe betaalmethode in en tik op 'Gereed'.

5. Tik op 'Bewerken'.

6. Tik op de rode verwijderknop naast de oude betaalmethode en bevestig door op 'Verwijderen' te tikken.

Meer informatie over het wijzigen of bijwerken van je Apple ID-betaalmethode.

Ik heb me aangemeld via de Google Play Store

Volg deze stappen om je betaalmethode op Google Play te bewerken:

1. Ga op je Android-telefoon naar betaalmethoden in Google Play.

2. Tik op 'Betaalmethode toevoegen'.

3. Kies de betaalmethode die je wilt toevoegen.

4. Volg de instructies op het scherm.

Meer informatie over het bewerken van je betaalmethode op Google Play.

Maak je geen zorgen als je bij het bijwerken van je betaalmethode autorisatiekosten ziet. Dit is slechts een manier om te controleren of de betaalmethode die je hebt toegevoegd, actief is.

Nuttige links