Je abonnement upgraden of downgraden

Het upgraden of downgraden van je abonnement kan variëren, afhankelijk van hoe je in eerste instantie je abonnement hebt afgesloten.

Upgraden van het Standaard met reclame-abonnement naar het Standaard plus-abonnement

Volg deze stappen als je je rechtstreeks op de SkyShowtime-website hebt aangemeld en wilt upgraden van het Standaard met reclame-abonnement naar het Standaard plus-abonnement:

1. Klik op de optie 'Abonnement wijzigen of opzeggen'.

1. Je ziet de 'Plus-optie (zonder reclames)' als een niet-aangevinkte add-on in een vakje.

1. Vink het vakje aan om voor dit abonnement te kiezen.

1. Klik op 'Abonnement wijzigen' om de upgrade te bevestigen.

1. De upgrade gaat dan van kracht op de SkyShowtime-website. Voor upgrades die op tv-apparaten worden uitgevoerd, moet je SkyShowtime op al je apparaten opnieuw starten om de upgrade te bevestigen.

Downgraden van het Standaard plus-abonnement naar het Standaard met reclame-abonnement

Volg deze stappen als je je rechtstreeks op de SkyShowtime-website hebt aangemeld en wilt downgraden van het Standaard plus-abonnement naar het Standaard met reclame-abonnement:

1. Klik op de optie 'Abonnement wijzigen of opzeggen'.

1. Je ziet de 'Plus-optie (zonder reclames)' als een aangevinkte add-on in een vakje.

1. Verwijder het vinkje uit het vakje om je af te melden voor dit abonnement.

1. Klik op 'Abonnement wijzigen' om de downgrade te bevestigen.

2. De downgrade gaat dan van kracht op de SkyShowtime-website. Voor downgrades die op tv-apparaten worden uitgevoerd, moet je SkyShowtime op al je apparaten opnieuw starten om de downgrade te bevestigen.

Upgraden of downgraden op je mobiel

Volg deze stappen als je een upgrade of downgrade uitvoert via de SkyShowtime-app op je mobiele apparaat:

1. Open de SkyShowtime-app.
  2. Klik rechtsboven op de knop of je avatar.
  3. Klik rechtsboven op 'account'.
  4. Klik op 'Je abonnement wijzigen of annuleren'.
  5. Vink de 'Plus-optie (zonder reclames)' aan of uit om te upgraden of downgraden.

Meer hulp nodig? Neem contact op.