Waarom zie ik de SkyShowtime-website of -app van een ander land?

We zijn ervan op de hoogte dat je mogelijk de ervaring voor een ander land te zien krijgt wanneer je een nieuw SkyShowtime-account aanmaakt via skyshowtime.com of de SkyShowtime-app.

We hebben het probleem onderzocht en we denken dat dit gebeurt omdat de geolocatie van het IP-adres dat je gebruikt aan een ander land gekoppeld is dan het land waarin je je bevindt. Het kan ook zijn dat je je dichtbij de grens van een buurland bevindt.

Hoe weet ik mijn probleem door een verkeerde geolocatie wordt veroorzaakt?

Neem contact op met je Internet Service Provider (ISP) en vraag deze om de exacte locatie van jouw IP-adres

Je kunt ook verbinding proberen te maken met een andere ISP, bijvoorbeeld in een café of winkelcentrum, of over te schakelen van wifi naar mobiele data of vice versa. Als je daarmee wél de juiste SkyShowtime-ervaring krijgt, is er waarschijnlijk sprake van een geo-locatie-probleem met jer IP-adres. Jouw ISP kan je dan adviseren over eventuele vervolgstappen.

Wat moet ik doen als mijn IP overeenkomt met mijn geolocatie?

Als je ISP bevestigt dat de locatie van je IP-adres overeenkomt met het land waarin je je bevond toen je je bij SkyShowtime aanmeldde, neem je contact met ons op en zorg je ervoor dat je de volgende informatie bij de hand hebt:

• Je IP-adres

• Het land waarin je je bevindt

• Het land waarvan sprake zou moeten zijn

• Merk/model van het apparaat waarmee je je hebt aangemeld voor SkyShowtime

• Gebruik je een 'Virtual Private Network' (VPN)-verbinding?

• Gebruik je wifi of mobiele data?

• Ervaar je het probleem nog steeds wanneer je wisselt van mobiele data naar wifi en vice versa of wanneer je verbinding maakt met een andere internetprovider?

• Wie is jouw internetprovider?

Als je deze vragen hebt beantwoord, kunnen we je probleem verder onderzoeken. Neem nu contact op .