Hei,, Hva kan vi hjelpe med?

Slik stenger du SkyShowtime-kontoen din permanent


Du kan be om permanent stenging av kontoen din eller tilgang til dine personopplysninger ved å fylle ut SkyShowtime-skjema for forespørsel om datatilgang

 

Typer av forespørsler om datatilgang

Ved å sende inn SkyShowtime-skjemaet for forespørsel om datatilgang kan du be om å 


•    permanent slette dine personlige data
•    få tilgang til dine personlige data
•    dele dine personlige data

 
Du kan være trygg på at alle forespørsler går gjennom et veldig sikkert automatisert system, og vi vil gi deg beskjed når vi har mottatt dem. 
 

Permanent kontostengning

Slik sletter du SkyShowtime-kontoen din permanent:

 

  1. Gå til SkyShowtime Data Access Request-skjemaet
  2. Velg alternativet "Jeg sender denne forespørselen for å" Slette mine personlige data
  3. Skriv inn fornavn, etternavn, e-postadresse og land
  4. Kryss av i reCAPTCHA-boksen og klikk på Send inn
  5. Du vil motta en e-post fra OneTrust med en lenke for å verifisere e-postadressen din – verifiser den for å fullføre forespørselen. 

 

 

Avslutter det også SkyShowtime-abonnementet mitt når jeg sletter kontoen min?

Nei. Å permanent slette dataene dine og lukke kontoen din kansellerer ikke kommende betalinger, inkludert automatiske fornyelsesgebyrer (autogiro) for abonnement. Sørg for å gjennomgå, administrere og kansellere betalingsforpliktelsene dine. Hvis for eksempel abonnementet ditt blir fakturert gjennom en tredjepart som Apple eller Roku, må du kontakte denne tredjeparten direkte for å stoppe betalingene. 

 

Kan jeg logge inn eller se på noe etter at jeg har bedt om å slette SkyShowtime-kontoen min?

Nei, så snart du bekrefter e-postadressen din, starter slettingen av kontoen din, og du vil ikke kunne logge inn eller se på noe. Du mister også tilgang til alt innholdet og kontoinformasjonen din.

 

Hvis du ombestemmer deg, må du registrere en ny SkyShowtime-konto med en annen e-postadresse og kjøpe et nytt abonnement.

 

Kan jeg registrere meg igjen med samme e-postadresse?

Ja, men du må vente til du får en e-post som bekrefter at din gamle SkyShowtime-konto er permanent slettet. Etter det kan du opprette en ny konto og abonnere igjen med samme e-postadresse.

 

Hvor lang tid tar det å slette kontoen min permanent?

Fra det øyeblikket du verifiserer e-postadressen din, kan det ta opptil 30 dager før forespørselen din blir behandlet. Vi sender deg en e-post for å holde deg oppdatert om statusen på forespørselen hele veien.


Data er en svært sensitiv sak, så det kan hende vi ber deg om å bekrefte identiteten din før vi behandler forespørselen om kontostenging. Hvis du sender inn forespørselen på vegne av noen andre, kan vi også be om bevis på at du er autorisert til å handle på vegne av vedkommende.


Hvis du vil se mer informasjon, kan du lese vår SkyShowtime personvernerklæring.

 

Jeg stengte min SkyShowtime-konto, men jeg blir fortsatt belastet for tjenesten

Fremtidige betalinger, for eksempel automatiske fornyelsesgebyrer (avtalegiro) for tjenesten, stoppes ikke kun ved å slette kontoen din. Sørg for å gjennomgå, administrere og kansellere betalingsforpliktelsene dine. Hvis for eksempel abonnementet ditt blir fakturert gjennom en tredjepart som Apple eller Roku, må du kontakte denne tredjeparten direkte for å stoppe betalingene.  


Hjelp oss med å forbedre artiklene våre. Var denne tydelig?

Løste dette problemet ditt?

© 2026 SkyShowtime Limited. Alle varemerker fra SKY og SHOWTIME og alle øvrige tilknyttede immaterielle rettigheter tilhører henholdsvis Sky Limited og Showtime Networks Inc., og brukes under lisens av SkyShowtime Limited. Alle varemerker fra Paramount, a Skydance Corporation, NBCUniversal, Peacock og relaterte selskaper og alle øvrige tilknyttede immaterielle rettigheter tilhører de respektive eierne. Alle andre varemerker og øvrige tilknyttede immaterielle rettigheter tilhører de respektive eierne. Alle rettigheter er forbeholdt.